Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, ti kedvelitek az...

Lányok, ti kedvelitek az ilyenfajta leggingseket?

Figyelt kérdés

Nekem férfiként nagyon bejönnek, szerintem kifejezetten szexi a lányokon (még akkor is ha esetleg nincs a legjobb alakja). Viszont viszonylag ritkán látok ilyeneket, esetleg kényelmetlen, vagy csak ennyire rétegtermék?

[link]

[link]

[link]

2021. nov. 8. 14:28
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
93%
Nekem több hasonlóm is van, szeretem őket. Nem gondolom, hogy közönséges lenne vagy ilyesmi, az összhatás a fontos.
2021. nov. 8. 20:22
 12/30 anonim ***** válasza:
97%
Nekem is bejonnek csajokon. De bomba alak kell hozza. Meg akiken eddig lattam es ismerem is oket eleg "nagy rezsiju" csajok.
2021. nov. 8. 22:17
 13/30 anonim ***** válasza:
12%
Hosszabb felső nélkül baromi undorító és ízléstelen egy viselet, normális nő ilyet nem nagyon vesz fel
2021. nov. 9. 09:00
 14/30 A kérdező kommentje:
13 szerintem meg az az undorító, hogy egyéni ízlés alapján döntjük el valakiről hogy normális-e vagy sem :)
2021. nov. 9. 09:05
 15/30 anonim ***** válasza:
97%
Nekem bejonnek...van hasonlom.
2021. nov. 9. 10:36
 16/30 anonim ***** válasza:
14%
Ha az az ízlése, hogy a fenekét meg a vénuszdombját mutogatja, hogy ez a szar tapad rá, abban az esetben igen is mutatkozik, hogy "normális" e...
2021. nov. 9. 12:33
 17/30 A kérdező kommentje:
21. században élünk nehogymár ne lehessen kicsit merészebben öltözködni.
2021. nov. 9. 12:47
 18/30 anonim ***** válasza:
7%
Nem, képzeld nem lehet, van egy határ amit már nem kellene tovább feszegetni, 5 év múlva meg már csak egy ragtapaszt lesz a nyári viselet ? Lehessen merészen öltözködni, hmmm, akkor gondolom teljesen egyet értesz azzal is, hogy a férfiak is nyugodtan öltözködjenek merészen nem ?
2021. nov. 9. 13:40
 19/30 A kérdező kommentje:
Igen, nyugodtan öltözzenek a férfiak is merészebben, engem nem zavar. Nem ez alapján ítélek meg valakit, hanem előbb megismerem.
2021. nov. 9. 13:53
 20/30 anonim ***** válasza:
12%
De ha a férfiak is ugyanolyan nadrágban járkálnának, az már egyből szemet szúrna mi ?
2021. nov. 9. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!