Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, ti kedvelitek az...

Lányok, ti kedvelitek az ilyenfajta leggingseket?

Figyelt kérdés

Nekem férfiként nagyon bejönnek, szerintem kifejezetten szexi a lányokon (még akkor is ha esetleg nincs a legjobb alakja). Viszont viszonylag ritkán látok ilyeneket, esetleg kényelmetlen, vagy csak ennyire rétegtermék?

[link]

[link]

[link]

2021. nov. 8. 14:28
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
85%
Nekem tetszenek, csak a bőr/műbőr holmik elég kényesek. Nem tudod bedobni a mosógépbe, mint minden ruhát, egy idő után töredezik kb. mint egy matricás póló. Engem ez tart vissza attól, hogy ilyet hordjak.
2021. nov. 8. 14:37
 2/30 anonim ***** válasza:
23%
nem. aluljaros prostis.
2021. nov. 8. 14:37
 3/30 anonim ***** válasza:
42%
Nem igazan.Nagyon ritka az akinek tenyleg jol all.Egy kicsit a kukás zsákra emlekeztet.
2021. nov. 8. 14:48
 4/30 anonim ***** válasza:
84%

Kényelmetlenek is tudnak lenni, az utolsó ráadásul vállalhatatlanul ízléstelen és közönséges.

Az 1. még elmegy.Aki hord is ilyet, az egyszerű, hosszabb ruhával, inggel veszi fel, mert ez nem nadrág.

2021. nov. 8. 14:54
 5/30 anonim ***** válasza:
72%

Mi lányok, nem mindig szeretjük, ha az alfelünket bámulják a férfiak. Pl. kifejezetten nem szeretjük a bámulást ha dolgozni megyünk, vagy bevásárolni, sportolni, vagy a munkahelyünkön. Talán ezért látod kevés lányon.

Nagyon feltűnő, közönséges viselet, max. egy jelmezes bulin tudom elképzelni a macskanőn.

2021. nov. 8. 14:57
 6/30 A kérdező kommentje:
Én sem bámulni szoktam, ránézek egyszer-kétszer és elkönyvelem magamban hogy "húha", aztán ennyi. Nem szeretek bámulni senkire, mert engem is zavarna.
2021. nov. 8. 15:00
 7/30 A kérdező kommentje:
Ja és köszönöm a válaszokat :)
2021. nov. 8. 15:00
 8/30 Sunshinedoll ***** válasza:
78%

Inkább egy bizonyos réteg hordja, mert eléggé kihívó ruhadarab, ráadásul kicsit közönséges is tud lenni az anyaga, fazonja miatt, így elég sok nőnek kiesik.

Pl. én sem tartom egy kifejezetten csinos darabnak.

Ezt inkább a kifejezetten dekoratívan megjelenni akaró, magával sokat foglalkozó, inkább cicás lányok szeretik.

2021. nov. 8. 15:11
 9/30 anonim ***** válasza:
14%

Fel nem vennék ilyet!

Mondjuk alapból semmilyen leggingset, mert nekem rohadt kényelmetlen

2021. nov. 8. 15:35
 10/30 ívy1 ***** válasza:
94%
Hát én hordok.Pedig nem vagyok útszéli nő,sem pedig pláza cica!!! Én nem szeretem a szoknyát,és ha nőiesebben akarok kinézni szoktam ilyet felvenni persze hosszabb felsővel.
2021. nov. 8. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!