A Gardróbom nevű alkalmazásban sikerült már valakinek ruhákat eladnia?
Regisztráltam és megnéztem pár embernek hogy mennyi ruhát adott el és nem valami sokat
Akinek van tudna mesélni erről? mennyire sokat tudott eladni, illetve mennyire bonyolult a ruha feladása és a kérdés hogy érdemesebb előre utalva kérni nem?
Én eddig 1 felsőt tudtam eladni ott, de nem is igazán erőltetem, inkább másik platformon árulok.
Nem olyan csalogató, hogy levonnak 10%-ot, oké, nem nagy összeg de akkor is.
Pl eladtam a felsőt 1200.-ért és abból az oldal automatikusan levonta a 120.-ot.
Postázás elvileg könnyebb, becsomagolod, kinyomtatod az e-mailben kapott szelvényt, ráragasztod a csomagra és fel is tudod adni, nem kell érte fizetned, hiszen azt a vevő állja..
Nálunk ezzel az a gond, hogy nincs nyomtatóm, illetve amit tudok automatával adok fel a sor miatt a postán...
Valakinek lehet beválik az oldal, de én pl a gardróbcserét jobban szeretem, 200+ eladásom/vásárlásom volt már ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!