Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit szoktak kiírni a ruhabolto...

Mit szoktak kiírni a ruhaboltok kirakatába?

Figyelt kérdés
Tetszik egy ruha egy üzlet kirakatában, megszerettem volna venni, de az eladónő mondta, hogy onnan nem lehet és ki is van írva a kirakatban. Mondta iratkozzam föl, név és telefonszámot adjak meg és hónap végén van kirakatcsere, akkor szokták odaadni a terméket. Kifelé menet nem láttam semmit amúgy kiírva, bár siettem is. Mit szoktak ilyenkor egyébként kiírni? Kíváncsiságból kérdezem.
2021. nov. 5. 10:38
 1/4 anonim ***** válasza:
82%

Maszk használata kötelező

!

2021. nov. 5. 11:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Gondolom az van kiírva a kiraktba, hogy onnan nem lehet terméket megvenni.

Ez egyébként így van, én a Corvin plázában dolgoztam, ott sem mehettünk be akármikor a kirakatba, hanem külön engedély kellett hozzá, és kirakatrendezési napon kiragasztottuk az üvegre, hogy lássák, hogy van engedélyünk. Gondolom a pláza szabályozza ezt, bár nem tudom minek.

Ilyenkor ha valamiből már csak a kirakatos darab volt (és kintről kézzel nem tudtam kipiszkálni) akkor felírtam a vevő számát, és a következő kirakatrendezésnél jöhetett érte.

Szóval nem konkrétan a termék nem eladó, hanem a kiraktba nem lehet csak úgy belenyúlni. Legalábbis nálunk így volt.

2021. nov. 5. 17:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen valószínű így van, ezt én is gondoltam. Csak a hivatalos szöveg érdekelt volna, hogy van-e erre. Piktogramm vagy ilyesmi. 😂
2021. nov. 5. 17:34
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Az eredeti árat, föléje a sosem volt 2x-es árat áthúzva, és hogy 50%, akció!

Egész évben.

2021. nov. 5. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!