Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyenkor már vesztek fel...

Ilyenkor már vesztek fel melegebb ruhákat?

Figyelt kérdés

Téli kabatra gondolok,és dalra,talán meg egy bokacsizmara is.

Fázos vagyok,így valószínűleg én mar vastag kabátot fogok felvenni,de azt csak sállal szeretem.

Ilyenkor még nem gáz?

Ti mikortól kezdtek melegében öltözni.?

2021. nov. 4. 09:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
33%
Ilyenkor a téli kabát és sál túlzás. Télen a nagy mínuszokban akkor mit fogsz felvenni. Elég egy szövetkabát vagy hasonlóan vékony kabát. Alá réteges öltözködés, és ennyi.
2021. nov. 4. 10:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ilyenkor még elég a bőrdzseki, vagy vékony szövet átmeneti kabát.

Reggel ha nagyon hideg van, ráveszek egy kötött csősálat, az betakarja bőven a mellkasomat is.

De láttam már embereket pufikabátban, kötött sapkával.

Nem vagyunk egyformák.

2021. nov. 4. 10:04
 3/12 A kérdező kommentje:

Úristen,hát én így megfagynek

Bár most.jo idő van,elég a vékony kabát,de 5-10 fokban...

2021. nov. 4. 10:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor még fázósabb vagyok, mert már szeptemberben is volt rajtam prémes pufi kabát. Nyugodtan vedd fel a meleg ruhát, ne törődj másokkal.
2021. nov. 4. 10:29
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Télikabátot még nem hordok, de sapka és kesztyű már kell, mert biciklivel járok dolgozni hajnalban, és mostanában már előfordul, hogy olyankor fagypont alatt van a hőmérséklet.
2021. nov. 4. 11:02
 6/12 anonim ***** válasza:
71%
Nem, bőrdzseki + egy sima felső, vagy pedig pulcsi + farmerdzseki kombót szeretem ilyenkor, nem vagyok fázós egyáltalán, délután még így is van, hogy melegem van sokszor.
2021. nov. 4. 11:27
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én fázós vagyok.

Télikabát, sál alap már nálam, de ha fúj a szél, ilyenkor már sapkát is hordok.

2021. nov. 4. 12:07
 8/12 anonim ***** válasza:
Télikabátot, kötött sálat és sapkát nem még. Bokacsizmát, sneakert, ballonkabátot, vékony szövetkabátot, béleletlen parkát , és vékony anyagból készült sálat hordok.
2021. nov. 4. 18:22
 9/12 anonim ***** válasza:

Munkanapokon reggel megyek és este jövök haza, a nap legenyhébb, legmelegebb részeit pedig a melóhelyen töltöm, úgyhogy én 2-3 napja már elővettem a télikabátot a szekrényből.

Ma mondjuk pont megszívtam vele, mert szabadnapos lévén beszabadultam csavarogni kicsit a városba és télikabátot húztam fel induláskor. Mit ne mondjak, tetőtől-talpig dőlt rólam a víz délután.

28/F

2021. nov. 4. 20:04
 10/12 anonim ***** válasza:

7-es vagyok, mondjuk az alapból nem mindegy hogy Nagykanizsán, vagy Boldogkőváralján vagyunk, teljesen más az eghajlat, mindkét helyen többször is jártam egymás után :)

Míg Nagykanizsán megterem a füge, egészen szeptember végéig, Bkőváralján ugyanekkor általában elkezdenek fűteni.

2021. nov. 4. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!