Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek nem lesz túl nagy...

Szerintetek nem lesz túl nagy ez a body M-es méretben?

Figyelt kérdés

[link]

172cm vagyok és 62kg, (21 éves, bár ez nyilván nem fontos).

2021. nov. 3. 22:48
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

Izé...ezt én honnan tudjam?

Te tudod, hogy ez a gyártó női ruhából mekkorákat hogyan méretez. Te tudod, milyen az alakod pontosan. Te tudod, mennyire feszes, rugalmas az adott ruha.

De persze ezeket is csak akkor fogod igazán megtudni, ha nem a netről rendelsz összevissza, hanem elmész egy boltba felpróbálni belőle.

2021. nov. 3. 23:16
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
Túl nagy biztos nem, a modell a képen 172 cm és épp M-es méretet visel.
2021. nov. 3. 23:23
 3/6 A kérdező kommentje:
#1 Üzletekben nem kapható, szóval nem tudok elmenni, és felpróbálni, de azért köszönöm szépen a segítségedet, nekem eszembe se jutott volna soha.
2021. nov. 3. 23:35
 4/6 anonim ***** válasza:

62kg?

Ehhez a magassághoz ez ideálisnak tűnik, "normál" alkatod lehet (kivéve ha nagyon aránytalan a térfogat-eloszlás)

Magasságod nagyon picivel az átlag felett lehet (ami a mai fiataloknál kb az új átlag), az a bizonyos betű pedig pont középen van az S,M,L sorban.

Tehát Nem, az M-es szerintem nem nagy. De én hapsi vagyok, soha nem volt még rajtam body

2021. nov. 4. 08:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Általában jól meg határozzák a méretet, különösen van olyan webáruház ahol te adod meg a méreteidet, és gyakorlatilag adja a választ. Én igy vettem magamnak első alkalommal bodyt de hibátlan volt, pedig én férfiként rendeltem magamnak bodyt.
2021. nov. 4. 10:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az S is elég lesz. Ez a modell elég vaskos, ha nincsenek nagy melleid, vagy aránytalanul hosszú törzsed, biztos, hogy nagy lesz az M. Főleg H&M ruhából. Nekem kb. ugyanilyen a magasságom, testtömegem, az M mindig lóg... A véleményeknél is azt írják, hogy kicsit nagyobb.
2021. nov. 4. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!