Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A CCC cipőknél mennyi a...

A CCC cipőknél mennyi a garancia, 2 èv?

Figyelt kérdés

2021. nov. 3. 11:59
 1/1 anonim ***** válasza:

"A szavatossági időtartam 2 év. Ez az időtartam két részre tagozódik.

Az eladást követő első 6 hónapban bekövetkező meghibásodás esetén a törvény szerint automatikusan feltételezni kell, hogy a hiba a termékben az eladáskor már benne volt, kivéve, ha e vélelem a hiba jellegével, vagy a termék természetével összeegyeztethetetlen. Ha ezzel az eladó nem ért egyet, neki kell bizonyítania, hogy a meghibásodás később, a vásárló nem rendeltetésszerű használata miatt (vagy például természetes kopás következtében) keletkezett. Az első 6 hónap után a 2 éves időtartam végéig bejelentett reklamáció esetén, ha az eladó nem ért egyet a vásárló reklamációjával, a vásárlónak kell bizonyítania, hogy a meghibásodás oka már az eladáskor benne volt a termékben. Azonban hálózatunkban a 6 hónapon túli vásárlói bizonyítást cégünk átvállalja, tehát bizonyítás nélkül bejelenthető a reklamáció a nálunk vásárolt termékek esetén, és szakértői döntés alapján járunk el a reklamáció kapcsán, 6 hónapon túl is, egészen a 2 éves szavatossági idő végéig "

2021. nov. 3. 15:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!