Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudok most venni fürdőruhát?

Hol tudok most venni fürdőruhát?

Figyelt kérdés

Megyünk nyaralni szülőkkel és szeretnék új fürdőruhát/bikinit,azonban sehol sem találok az üzletekben így novemberben (Budapest).

Rendelni már nincs időm,2 nap múlva megyünk,úgyhogy sos.

Valaki rudja esetleg hol lehet találni,melyik üzletben? Decathlonban is néztem már, a nyugati tériben voltam,konkrétan ott sincs semmi.

23L

2021. nov. 2. 20:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Sportboltokban egész évben van. Szerintem rosszat fogtál ki a Nyugati téri Decathlonnal, mert kellene lenni. Calzedonia-ban is szokott egész évben, mert egyre többen járnak wellnessezni.
2021. nov. 2. 21:17
 2/11 anonim ***** válasza:
48%
Gondolom egy ilyen horderejű, messzi nyaralás nem ad hoc módon alakul, hanem előre megtervezitek. Mi történt? Tönkrement, amit magaddal terveztél vinni?
2021. nov. 2. 21:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
13. ker. Röppentyű u. Speedo Shop.
2021. nov. 2. 21:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Arena van több plázában is. Nálunk a kínaiban is akad, de ez nem tudom mennyire általános.
2021. nov. 2. 22:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Kínai boltokban, neve nincs fehérnemű boltokban is szoktak lenni
2021. nov. 2. 22:21
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Sportboltokban egész évben van, de még a kínaikban is láttam nemrég.

Egyébként a neten is nézelődhetsz, hátha hirdet valaki a közeledben eladó bikinit. Nekem is van eladó, én jófogáson hirdetem, de lehet marketplace-en is.

2021. nov. 3. 01:46
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Aldiban pont láttam pár napja.

Amúgy fehérneműboltokban, sportboltokban mindig szokott lenni.

2021. nov. 3. 10:08
 8/11 Metionin ***** válasza:
100%
Itt van a decathlonban (Debrecen), lehet hogy csak rossz helyen nézted. Keress rá a honlapon és ki fogja írni, hogy melyik üzletben van elérhető.
2021. nov. 3. 12:29
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Végül a new yorkerben találtam.

2021. nov. 3. 21:18
 10/11 anonim ***** válasza:

Itt mindig lehet fürdőruhát venni, vannak akciós modellek is és minőségi termékről van szó:

[link]

2022. jan. 31. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!