Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miskolcon merre lehet venni...

Miskolcon merre lehet venni olcsón bőrkabátot? Van valamelyik turiban?

Figyelt kérdés
Azt a hagyományos, hosszú (félhosszú) bőrkabátot keresem, nem azt, amit mostanság hordanak a fiatalok. Sajnos egy ilyen 60-80.000 ft, nekem nincs ennyi pénzem, pedig évek óta sóvárgok egy bőrkabátra :(
2010. szept. 3. 17:18
 1/7 anonim ***** válasza:
10ért van a jeans clubba meg a metropolba láttam négyezerért de ilyen ocelotmintás
2010. szept. 3. 18:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha elolvastad volna a leírásomat, láttad volna, hogy mit szeretnék. De azért köszi, hogy írtál.
2010. szept. 3. 18:29
 3/7 anonim ***** válasza:
láttam de inkább jobbnak láttam ha leírom:)
2010. szept. 3. 18:30
 4/7 anonim ***** válasza:
nagyon drágák a bőrkabátok... ha nem szánsz rá ennyi pénzt, amit teljesen megértek, mert én se adnék ki ennyi pénzt érte, de sajnos ennyi az ára. én a turikat tudom ajánlani, mert én már vettem kb. 2 bőrkabátot a turiba, ami igazi bőr és alig használt. gyönyörűek. :) remélem nem írtózol a turiktól, mert sokan vannak úgy vele, hogy azt már más hordta, nem akarják felvenni... szerintem kutass a turikba, az a legjobb megoldás! ;)
2010. szept. 3. 18:56
 5/7 A kérdező kommentje:

KÖszi, én is azt kérdeztem, hogy melyik turiban van itt :D

Amúgy szeretem a turkálókat.

2010. szept. 3. 19:06
 6/7 anonim ***** válasza:

corvin utcán, azt hiszem cib bank mellett van egy vállfás turi. na ott nagyon jó kabátokat lehet kapni és ha jókor vagy ott akkor ki lehet fogni minőségi,valódi bőr kabátot. én pl: tavaly 3000ft-ért vettem egy olyan vastag,meleg bundát ami a boltban 60.000-től kezdődik. imádom és elég egy vékonyabb garbó alá télen -20°C-ba mert melegem van benne :D

egyébként hétfőn (szept.6.) lesz teljes árukészlet csere szóval szerintem érdemes benézni :)

2010. szept. 3. 20:14
 7/7 A kérdező kommentje:

Hujujj, akkor benézünk :)

Köszi a választ mindenkinek !:)

2010. szept. 3. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!