Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit tegyek, hogyha mióta...

Mit tegyek, hogyha mióta szültem, azóta férfiasnak érzem magam és semmi nem áll jól?

Figyelt kérdés

Soha nem voltam nőies nő. Nem vettem fel szoknyát, ruhát, nem sminkeltem.

Most meg már nem is merek. Valahogy úgy érzem, hogy minden rosszul áll és nevetségesen festek, ha nem melegítőbe vagyok. Próbálok kilépni a komfort zónámból, de egyszerűen nem tudok. Felveszek egy nőiesebb ruhát a fülkében, és érzem, hogy nem áll jól.

Én olyan ember vagyok, aki nem nyavajog, hanem tesz a dolgokért, de itt elvéreztem, és csak nyavajgok. Azt hittem, hogyha lefogyok, akkor jobb lesz, de nem.

Én is unom már, hogy nem vagyok csinos, de ha csinos akarok lenni, akkor nem tudok, mert minden rosszul áll rajtam.

2021. okt. 27. 15:25
 1/4 anonim ***** válasza:
81%

Lehet érdemes lenne pszichológushoz fordulnod, ha ennyire elégedetlen vagy az önképeddel még azután is, hogy tettél a változásért. Hosszútávon ez nem egészséges.

Párod mit gondol ezekről? Neki mondtad, szoktatok erről beszélni?

Csak az öltözködés a baj? Lehet, hogy egy kozmetikai kezelés, vagy egy fodrász új stílussal, esetleg mani-pedi is sokat dobna az önértékeléseden. Hasonlóan vagyok én is, bár nem állok hozzá ennyire borúsan a dolgokhoz, de tudom, hogy nagyon rám férne testileg-lelkileg egy külső tuning.

2021. okt. 27. 15:52
 2/4 anonim ***** válasza:
89%
Ha belefér a keretbe, menj el egy stílustanácsadásra. Hátha csak rossz a fazon/színválasztás.
2021. okt. 27. 16:09
 3/4 anonim ***** válasza:
85%

Nálam is volt ilyen időszak.

Mostanában kezdtem újra nőiesen (talán még nőiesebben, mint régen) öltözni.

Kicsiben kezd. Pinteresten nézz smart casual öltözködési ötleteket. Kb. Farmer, póló, blézer. És egy idő után jöhet a szoknya stb.

2021. okt. 27. 18:13
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Sosem értettem egy nő mitől lesz férfias?

Mikor hallod azt egy pasitól,hogy ejj, de nőies vagyok.

2021. okt. 27. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!