Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez miért csinálják a kolléganőim?

Ez miért csinálják a kolléganőim?

Figyelt kérdés
A szituáció a következő. Slim fit farmereket hordok, ugye ez önmagában is egy testhezálló típus, és munkahelyen ezen vannak fennakadva a lányok, hogy mert én "feszes" nadrágot hordok.. na most az tény, hogy kiemeli kicsit a családi ékszert (persze nem úgy, hogy konkrétan látni, csak a sliccénél kidomborodik egy kicsit..), de úgy csinálnak bent, mint akik nem tudják, hogy a férfiaknak mi van a lábuk között.. egyáltalán nem b*zis nadrágokat hordok, hogy ezen lennének fennakadva, csak szimplán testhezálló motoros nadrág, ez kényelmes is és kerékpározáshoz is ideális (nem szeretem a biciklis ruhát). A kérdés, hogy miért olyan nagy dolog ez? Nem azért, hogy érdekelne a véleményük, de azért nem kellemes órákig ezt hallgatni, hogy én milyen nadrágokat hordok.. 28/F
2021. okt. 26. 08:12
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Félreértesz. Most csak rosszabb helyzetbe hozom magam, majd holnap teszek fel képet az ominózus nadrágról és akkor előrébb leszünk.
2021. okt. 26. 17:30
 22/30 anonim ***** válasza:
68%
Hát elég gáz férfiként 28 évesen ilyen tapinacikban feszíteni. Egyébként 0, azaz nulla számmal kell nagyobb nadrágot vegyél, csak éppen végre nadrág legyen, ne harisnya.
2021. okt. 26. 20:41
 23/30 anonim ***** válasza:
37%

Nagyon egyszerűen letudod az ilyen buta pitcsákat szerelni, csupán kérdezz rá náluk, hogy az a férfias nadrág amit most hordanak a lányok?

Arra a bő szárú férfi nadrágokra gondolok ami most divat.

Bírom mikor azok ugatnak akik még a férfi ruhákat is hordják, de tudnak kritizálni másokat.

2021. okt. 26. 21:11
 24/30 A kérdező kommentje:
Mitől lenne gáz az, ha nem lóg rajtam a nadrág, hanem pont hogy passzol? 🤔
2021. okt. 26. 22:39
 25/30 anonim ***** válasza:
65%

24-es

A rendes méretű nem harisnyák sem lógnak rajtad. Combban, fenéken biztos nem, az alsó lábszáron meg a legutolsó, amit egy férfi kívánhat, hogy ilyen harisnyákkal vékonyítsa azt a testrészét, pálcikalábakat csinálva magának.

2021. okt. 27. 11:13
 26/30 anonim ***** válasza:
93%

Hagyd rá, szerinte csak a feszülős cicanadrág és a túlméretes trapézgatya létezik, nem választ akart csak önigazolást. :)

2021. okt. 27. 11:20
 27/30 anonim ***** válasza:

24.

És szerinted nekem pipaszár lábaim vannak?

25.

A férfi bő szárú nadrágot viselő nőkkel mi a helyzet?

Ha már minden ilyen jellegű kérdésnél itt vagytok.

2021. okt. 27. 19:43
 28/30 anonim ***** válasza:
53%

Ez az ízlésficam most ebben a témában pont kapóra jött ,hogy a kislányok férfi gatyákat hordanak, mert a szűkre nem tudjátok mondani, hogy nők viselik, mivel a férfi nadrágokat is a nők hordják.

Akkor most?

2021. okt. 27. 19:45
 29/30 anonim ***** válasza:

24-es

Most elszóltad magad. Már megint te tetted fel a témaindító kérdést, hogy jól egyetérthess magaddal a válaszokban.

2021. okt. 27. 20:56
 30/30 anonim ***** válasza:
74%
Ti meg a tevepatát nevetitek ki, sőt külön neve van, míg a péniszmutogatásnak nincs neve, mert ugye férfitól normális, hogy látszik a pöcse.
2021. okt. 28. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!