Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez miért csinálják a kolléganőim?

Ez miért csinálják a kolléganőim?

Figyelt kérdés
A szituáció a következő. Slim fit farmereket hordok, ugye ez önmagában is egy testhezálló típus, és munkahelyen ezen vannak fennakadva a lányok, hogy mert én "feszes" nadrágot hordok.. na most az tény, hogy kiemeli kicsit a családi ékszert (persze nem úgy, hogy konkrétan látni, csak a sliccénél kidomborodik egy kicsit..), de úgy csinálnak bent, mint akik nem tudják, hogy a férfiaknak mi van a lábuk között.. egyáltalán nem b*zis nadrágokat hordok, hogy ezen lennének fennakadva, csak szimplán testhezálló motoros nadrág, ez kényelmes is és kerékpározáshoz is ideális (nem szeretem a biciklis ruhát). A kérdés, hogy miért olyan nagy dolog ez? Nem azért, hogy érdekelne a véleményük, de azért nem kellemes órákig ezt hallgatni, hogy én milyen nadrágokat hordok.. 28/F
2021. okt. 26. 08:12
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Nem, de nekem egy egyszerű melegítőben is latszik, akkor is ha nem tapadós, erről nem tehetek.. 🤔 De nem úgy kell elképzelni hogy konkrétan látszik a körvonala vagy valami.. kb mint hogy a nőknek is látszik hogy van mellük akkor is, ha nem mély dekoltázsú ruhát vesznek fel.. Sok esetben meg nem csak a mellük látszik, hanem még azt is látni hogy milyen p*nájuk van.. és nektek még különösen nincs is mi kidonborodjon, de nekem mint férfinak.. 🤔
2021. okt. 26. 15:17
 12/30 anonim ***** válasza:
83%

Hiszen ezt te írtad: "tény, hogy kiemeli kicsit a családi ékszert".. most akkor mégse?

Amúgy azt hittem nyilvánvaló, hogy szerintem semmiféle nemi szerv mutogatása nem munkahelyre való, nemtől függetlenül.

2021. okt. 26. 15:19
 13/30 A kérdező kommentje:
De írtam, hogy nem konkrétan emeli ki, csak látni egy kis domborulatot, hogy van ott valami, mint minden férfinak. De mint írtam, nekem egy egyszerű melegítőben is látni, ezzel nem tudok mit tenni. Hova kössem? Vegyek fel 6 számmal nagyobb nadrágot csak mert van valami a lábam között? Meg amugyis miért kell egy felnőtt embernek úgy tennie, mint a szűz kislányok, mintha még nem láttak volna életükben olyat?!
2021. okt. 26. 15:25
 14/30 anonim ***** válasza:
75%

Sztem más pasiknak is látszik más típusú nadrágokban is, szerintem azért ugratnak vele mert látják rajtad hogy zavar

Én simán odamondanám hogy "ja, van péniszem, jé? "

Az a fura, hogyha ugyanezt csinálnák férfi kollégák nővel, pl kibeszélnék hogy látszik a mell körvonala, vagy pl a fenék formája, az már simán munkahelyi zaklatásnak minősülne, míg ha ugyanez férfival történik, akkor tűrjön szerencsétlen, meg ne hordjon olyan nadrágot.

Ez olyan mint amikor egy megerőszakolt vagy molesztált nőnek azt mondod hogy miért volt szoknyában... Anyad.. Kb..

Nem tudok értelmes tanácsot adni azon kívül hogy én rájuk szólnék ha túl mennek egy határon.

2021. okt. 26. 16:08
 15/30 A kérdező kommentje:
Én már nem egyszer elmondtam nekik, hogy úgy csinálnak mintha nem tudnák, hogy a férfiak lába között van egy szerszám, mintha még nem láttak volna olyat. Azt nem tudom miből látták, hogy zavar, mivel eléggé félvállról veszem a dolgot, nem tudnak vele zavarba hozni sem. Mondtam nekik, "ha ennyire zavar titeteket, gyertek aztán szedjétek le rólam." Meg ilyesmi, arra már persze nem kaptam választ tőlük, egy pár perc csend volt csak.
2021. okt. 26. 16:40
 16/30 anonim ***** válasza:
96%

"Mondtam nekik, "ha ennyire zavar titeteket, gyertek aztán szedjétek le rólam.""

Szóval nem csak "kiemeled" a lőcsöd, de még kínálgatod is ilyen prosztó megjegyzésekkel. Kezdem érteni, hogy miért beszélnek ki...

2021. okt. 26. 16:41
 17/30 A kérdező kommentje:
Nem emelem ki, mondtam már, hogy nem feltűnően látszik. Nem kínálgatom, csak már hirtelen mit mondtam volna? Hogy a kedvükért akkor inkább 6 számmal nagyobb nadrágot veszek fel? Amúgy egyáltalán nem az a típus vagyok, aki szédítgeti a nőket, meg nyálaskodik, sőt, alapvetően rendkívül alacsony önbizalommal rendelkezem, csak azt akartam ezzel elérni, hogy csendben maradjanak.. Ha ők ízléstelenül szólogatnak be, akkor én miért ne?
2021. okt. 26. 16:46
 18/30 anonim ***** válasza:
71%

"kiemeli kicsit"

....

"Nem emelem ki"

:))))

Érdekes, egy férfi ismerősömnek se kell 6 számmal nagyobb nadrágot hordania hogy ne domborodjon.

Választ akartál, vagy csak megerősítést amúgy? :D

2021. okt. 26. 17:01
 19/30 A kérdező kommentje:
Ajh.. nem tudom már azt az egy kifejezést hányszor javítottam már ki... De inkább hagyjuk. Én vagyok a f@sz, na. Lezártam a témát! :)
2021. okt. 26. 17:09
 20/30 anonim ***** válasza:
48%

Tehát megerősítést akartál. Hát, kezdhetted volna ezzel is...

Igen, gonoszak a kolléganőid és minden az ő hibájuk, ne foglalkozz velük, csak minden ok nélkül utálatosak!!

2021. okt. 26. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!