Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez miért csinálják a kolléganőim?

Ez miért csinálják a kolléganőim?

Figyelt kérdés
A szituáció a következő. Slim fit farmereket hordok, ugye ez önmagában is egy testhezálló típus, és munkahelyen ezen vannak fennakadva a lányok, hogy mert én "feszes" nadrágot hordok.. na most az tény, hogy kiemeli kicsit a családi ékszert (persze nem úgy, hogy konkrétan látni, csak a sliccénél kidomborodik egy kicsit..), de úgy csinálnak bent, mint akik nem tudják, hogy a férfiaknak mi van a lábuk között.. egyáltalán nem b*zis nadrágokat hordok, hogy ezen lennének fennakadva, csak szimplán testhezálló motoros nadrág, ez kényelmes is és kerékpározáshoz is ideális (nem szeretem a biciklis ruhát). A kérdés, hogy miért olyan nagy dolog ez? Nem azért, hogy érdekelne a véleményük, de azért nem kellemes órákig ezt hallgatni, hogy én milyen nadrágokat hordok.. 28/F
2021. okt. 26. 08:12
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem vonzónak találnak.

Megoldás meg az, hogy te is elkezded kitárgyalni, min milyen nadrág van és mibe lehet belekötni.

2021. okt. 26. 08:32
 2/30 anonim ***** válasza:
80%
Hát elég bunkó dolog, hogy ezt taglalják, valószínűleg nincs ennél izgalmasabb dolog az életükben, muszáj valamivel foglalkozniuk..
2021. okt. 26. 08:32
 3/30 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem elég furcsák. A legtöbb nő szereti így látni a férfiakat. Valószínűleg el akarják hitetni magukkal, hogy nem jön be nekik ez a stílus és ezért mondják ezt neked. De az is lehet, hogy ténylegesen zavarja őket, mivel elvonja a figyelmüket a munkában, aztán kitalálnak mindenfélét, hogy ne kelljen az igazat mondani. Szerintem hívd fel a figyelmüket arra, hogy NEM ők választják a ruhatárad és hagyják rád az öltözködési szokásaid.
2021. okt. 26. 08:33
 4/30 anonim ***** válasza:
80%

Eleve gyerekes szerintem hogy felnőtt nőknek nincs más témájuk a munkahelyen, legalábbis engem pl baromira nem érdekel sosem hogy melyik férfi kollégám mit vesz fel magára.

Mondanám hogy kezd te is kitárgyalni hogy kinek mennyire emeli ki a narancsbőrét vagy a tevepatát a nadrag/szoknya amit felvesznek, egyből kuss lenne valszeg, de szerintem te lennél belőle bunkonak kihozva szóval inkább nem adok tippet.

Esetleg kérdezd meg miért ilyen kíváncsiak rá, tán otthon nem kapnak eleget stb.. Esetleg ez működhet.

2021. okt. 26. 08:42
 5/30 anonim ***** válasza:
58%

de honnan tudod, hogy errol beszelnek? hallod? vagy ugratnak vele?

valoszinuleg az az oka, hogy agyilag megragadtak a 12 eves kislanyok szintjen. ne foglalkozz veluk.

2021. okt. 26. 08:55
 6/30 anonim ***** válasza:
69%
Ez ugyanaz a "szint" amikor ti megbeszélitek, kinek milyen a melltartója.
2021. okt. 26. 09:02
 7/30 anonim ***** válasza:
62%

Gondolom begyepesedett asszonykák, akik otthon se látnak f4szt. Ki vannak éhezve.

Az én munkatársnőim is ilyenek.

Ne foglalkozz velük, ennyi örömük van egész nap.

2021. okt. 26. 09:53
 8/30 A kérdező kommentje:
Azta! Köszönöm a válaszokat. Na most mindre nem tudok egyszerre válaszolni, de megteszek minden tőlem telhetőt. Nos az a helyzet, hogy ezek huszon éves lányok, egyébként alapjáraton is nagyon gyerekesek és rengetegszer kérdeztem már meg tőlük, hogy ennyire nagyin ki vannak-e éhezve, mert gyakran negesik, hogy flörtölgetni próbálnak velem, de nekem nem az ideáljaim. :) Onnan tudom, hogy a nadrágomat taglalják, hogy ezt ki is mondják, de annyira óvodás szinten kezelik, hogy egyszerűen nem is akarok belemenni a dologba, mert én nem akarok arra a szintre lemenni.. Igazából ezen csak az egyikük miatt akadtam most fenn, mert a 12 órás műszakból legalább 5 órán keresztül ezen lovagolt.
2021. okt. 26. 13:09
 9/30 A kérdező kommentje:
Apropó #6, ez nem ugyanaz a szint, mert mi nem előttük nyíltan tárgyaljuk ki, hanem egymásközt. Azzal meg én sem foglalkoznék. Meg alapvetően ezzel sem foglalkozom, engem csak az a része érdekel, miért ragadtak le ennyire ezen. Az egyikük azt mondta (aki legjobban le volt ragadva rajta), higy ilyen nadrágot nők hordanak. Ez viszont nem igaz, sok emberen látok testhezálló farmereket, sőt még olyat is, ami bokavillantós (Na olyat már nem vennék fel).
2021. okt. 26. 13:37
 10/30 anonim ***** válasza:
69%

Mondjuk szerintem semmi keresnivalója a "családi ékszer" domborításának egy munkahelyen....

N

2021. okt. 26. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!