Emagról ruhát érdemes rendelni? Vagy mi a véleményetek róla? Esetleg ha nem onnan akkor honnan érdemes rendelni mit ajánlatok?
Figyelt kérdés
Tudom hogy rossz kategóriába kérdeztem ezért elnézést2021. okt. 25. 09:24
1/3 anonim válasza:
Emagról nem próbáltam még, bár nem is rendelnék. Vannak kifejezetten erre szakosodott üzletek, mint az aboutyou, sinsay, orsay, bonprix, stb.
Ezek közül az aboutyou-t azért szeretem, mert nagyon sok (számomra) rossz holmijuk van, ami sajnos csak azután derül ki, hogy felpróbáltam, VISZONT ingyen visszaküldhető.
Az Orsay meg azért jó, mert országszerte van üzletük, ahova ingyen kiszállítják a megrendelést, amit helyben fel lehet próbálni, és ha nem tetszik, rajtuk keresztül ingyen visszaküldheted.
2/3 A kérdező kommentje:
És esetleg az aboutyou, Orsaynál milyenek a méretek?
2021. okt. 25. 10:51
3/3 anonim válasza:
Eltérőek :D Ki kell tapasztalni, de van, amikor a tapasztalat sem elég. De mondom, ha valami nem jó, vissza lehet küldeni, kivéve az Orsay, mert az csak akkor ingyenes, ha visszaviszed az üzletbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!