Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hány cipője legyen egy 40 év...

Hány cipője legyen egy 40 év körüli férfinek?

Figyelt kérdés

Van egy használtabb és egy jó állapotú bakancsom.

Egy túracipőm és egy strapásabb edzőcipőm, ezeket hordom, amikor se túl hideg, se túl meleg nincs.

Egy agyonhasznált nyári túracipő.

Két munkás cipő, amik bármikor széteshetnek.

Egy tartalék edzőcipő.

Tehát nyolc, de ha az elhasználtakat eldobom, akkor ennyi se.

Cipőbolt erre nincs, netről próba nélkül nem rendelek. Kb évente 1x utazok cipőboltba, de ha nem muszáj, akkor még ritkábban mennék cipőt venni. Inkább itthon tartalékba tartanám. De hány cipőt lenne ideális itthon tartanom?

2021. okt. 23. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
68%

Amennyit megtudsz fizetni nekem ~40-60-120 ezres cipőkből van egy-egy pár de ezekhez kell a váltó.

Én Nike és Jordan cipőket hordok, ezek beváltak annyira és a formaterv dizájn is tetszik hogy ne nézzek más márkák után.

2021. okt. 23. 19:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha a meglevő mennyiseggel elegedett vagy, akkor nem kell ettől tobb, csak a meglevoeket kell lecserelni.

Praktikus okokbol jobb, ha egy tipusbol pl a bakancsbol tobb van, hogy ne egybe rohadjon bele a labad és egy nap többször tudsz cipot váltani. Pl van egy utcai és van egy munkás.

Én az alkalmi cipőt hianyolom.

Illetve én inkább mas típusú cipők felé is nyitnék nem csak bakancsot vennék.

Pl tavaszi-őszi időszakra egy Oxford vagy chelsea cipő, nyárra mokaszin tenisz vagy vászoncipo.

2021. okt. 23. 19:24
 3/5 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem nem anyagiakhoz kell kötni, mert ha milliárdos lennél, lehet külön szobában tartanád azt a 400 párat, amit vettél.

A valós funkció a lényeg. Ha van olyan cipőd, amit még sajnálsz kidobni, de tudod, hogy úgysem lesz olyan szituáció, hogy felvedd, akkor ki kell dobni.

29 vagyok és 2 állásom van. Egyik melóba elég 1, másikhoz 2 kell (tél-nyár). Van 1 utcai, meg 1-2 itthoni tróger (pl. hegesztéshez, hólapáthoz nehéz, betétes). Alkalmi cipőm nincs, mert nem megyek olyan helyre.

(Ha egy nap többször kell cipőt cserélni, akkor szar az életed, mert vagy 16 órát dolgozol, vagy cipőb_zi vagy, hogy ide ilyet, oda olyat.)

2021. okt. 23. 19:39
 4/5 anonim válasza:
100%

Tizenegy pár cipőm van.

Egy könnyebb, egy nehezebb utcai bakancs. Két fekete repi, ebből egy pár félcipő, egy pár bokacipő.

Nyárra egy pár vászon, egy pár lyukacsos bőr félcipő.

Átmeneti időre három pár félcipő, egy pár bokacipő.

Nagy melegben pedig egy utcai bőr papucs.

2021. okt. 24. 06:54
 5/5 anonim válasza:
Az alkalomhoz megfelelő mennyiség:D
2021. nov. 5. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!