Szerintetek nem gáz szeptemberben csizmát húzni?
Figyelt kérdés
A hosszú szárú csizmákra gondolok. Vagy engem néznek hülyének ha még szandált húzok?2010. szept. 2. 20:11
1/6 anonim válasza:
hát én nyáron is láttam olyat akin csizma volt..ez teljesen eltérő:D pl.én még nem vennék fel csizmát
2/6 anonim válasza:
Vannak zárt cipők, amik direkt átmeneti időre vannak.
Szerintem szeptemberben nagyon ciki a csizma, még a bokacsizma is. Ha már most csizmát veszel fel, mit fogsz januárban? 2 réteg csizmát?
3/6 anonim válasza:
Ez a kérdés engem is érdekelt ...
De vegyük azt is számításba, hogy vannak azok a csizmák amibe kb semmi "anyag" úgymond csak "dísz csizma", olyat hogy viselsz Januárba? Amint kilépsz belefagy a lábad...hát szerintem azokat találták ki a szeptemberi időre..
4/6 anonim válasza:
én tegnap bokacsizmában voltam, és nem szégyellem. az "átmeneti zárt cipőket" és a sportcipőket egyszerűen nem tűröm meg a lábamon, zokogva se tudom őket felvenni:D nekem úgy néz ki a menetrend, hogy szandál/papucs -> balettcipő -> bokacsizma -> magasabb szárú csizma, vastag zoknival -> téli csizma, és visszafele.
5/6 anonim válasza:
Nem gáz. Nem a szeptember a lényeg, hanem az időjárás. Én egy hete igencsak csizmát hordok ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!