Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire ajánljátok a Dr...

Mennyire ajánljátok a Dr Martens bakancsokat? Megérnek körülbelül 80 ezer forintot?

Figyelt kérdés

Nagyon sok helyről hallom, hogy borzalmasan kényelmetlenek. Ti mit gondoltok erről?

(Majdnem mindennapos használatra szeretném)

2021. okt. 22. 15:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
24%

HA, divatcikknek kell, menőzni, akkor nem. Tömegcikk lett.

Ahogy írták, a minősége is romlott, ráadásul télre, kényelemre, és melegségre, egy 30000 forintos téli túrabakancs hülyére veri.

2021. okt. 22. 23:54
 12/14 anonim ***** válasza:
24%

Akkor azt mond, hogy az árával van a bajod mert túl drága avval esetleg egyet értek. 1000 forint körül van bele a cipőfűző ez azért van mert a márkát kell megfizetni a docmartens maga egy ikon és ezt undorítóan kihasználják.

De nem árulnak szar minőségét én úgy vagyok vele egyszer kell kifizetni és évekig bakancsom lesz van 5 éves bakancsom aminek nincs semmi baja.

Idővel gyűrődik a bőr, elkezd kopni a talpa, de melyik bakancsnak nem, ha rendszeresen használják ?

Ha valaki nem akarja/tudja megfizetni az tök más tészta de nem tudom mi veri hülyére a piacon a martenst... Esetleg a solovair ami ezt a stílust olcsóbban adja és az is jó minőségű. Túrabakancsban nem járkál az ember, az acélbetétes bakancsokat megint más történetbe sorolnám.

Aztán be lehet menni Deichmannba meg H&M-be stb és hasonló árakon lehet válogatni természetesen, de az nem martens.

2021. okt. 23. 07:27
 13/14 anonim ***** válasza:
5%

Minek? Kényelmetlen otromba, nehéz és drága.

Egy sportcipő, vagy bőrcipő sokkal esztétikusabb és olcsóbb.

2021. okt. 23. 11:45
 14/14 anonim ***** válasza:
50%

Csonthártya gyulladásom alatt Martenst hordok, mert az összes lábbelim közül az a legkényelmesebb és abban érzem legkevésbé a fájdalmat.

A személyre szabott talpbetétemet is Martensbe kértem.

Szerintem elég egyértelmű, hogy hamis az, amit neked mondtak, mert Dr. Martens egy orvos volt és nem véletlenül van + jel mindegyik talpán.

2021. okt. 28. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!