Mennyire ajánljátok a Dr Martens bakancsokat? Megérnek körülbelül 80 ezer forintot?
Nagyon sok helyről hallom, hogy borzalmasan kényelmetlenek. Ti mit gondoltok erről?
(Majdnem mindennapos használatra szeretném)
HA, divatcikknek kell, menőzni, akkor nem. Tömegcikk lett.
Ahogy írták, a minősége is romlott, ráadásul télre, kényelemre, és melegségre, egy 30000 forintos téli túrabakancs hülyére veri.
Akkor azt mond, hogy az árával van a bajod mert túl drága avval esetleg egyet értek. 1000 forint körül van bele a cipőfűző ez azért van mert a márkát kell megfizetni a docmartens maga egy ikon és ezt undorítóan kihasználják.
De nem árulnak szar minőségét én úgy vagyok vele egyszer kell kifizetni és évekig bakancsom lesz van 5 éves bakancsom aminek nincs semmi baja.
Idővel gyűrődik a bőr, elkezd kopni a talpa, de melyik bakancsnak nem, ha rendszeresen használják ?
Ha valaki nem akarja/tudja megfizetni az tök más tészta de nem tudom mi veri hülyére a piacon a martenst... Esetleg a solovair ami ezt a stílust olcsóbban adja és az is jó minőségű. Túrabakancsban nem járkál az ember, az acélbetétes bakancsokat megint más történetbe sorolnám.
Aztán be lehet menni Deichmannba meg H&M-be stb és hasonló árakon lehet válogatni természetesen, de az nem martens.
Minek? Kényelmetlen otromba, nehéz és drága.
Egy sportcipő, vagy bőrcipő sokkal esztétikusabb és olcsóbb.
Csonthártya gyulladásom alatt Martenst hordok, mert az összes lábbelim közül az a legkényelmesebb és abban érzem legkevésbé a fájdalmat.
A személyre szabott talpbetétemet is Martensbe kértem.
Szerintem elég egyértelmű, hogy hamis az, amit neked mondtak, mert Dr. Martens egy orvos volt és nem véletlenül van + jel mindegyik talpán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!