Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Valaki rendelt már az Ivet.hu-...

Valaki rendelt már az Ivet.hu-rol?

Figyelt kérdés
velemeny? :)

2021. okt. 21. 19:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Rendeltem, 1-2 napon belül megérkezett a termék, olyant rendeltem, ami raktáron volt. Nem rossz, de kínai áru, de nem a silányabb fajta.
2021. nov. 21. 12:39
 2/7 anonim válasza:
Kedves kérdező! Soha se rendelj az IVET.hu ról! Bulgáriából hamis rossz minőségű árut küldenek! Elérni őket szinte lehetetlen! Becsapnak , meglopnak! Hónapok óta küzdök velük!Ez van! Csak óvatosan
2021. dec. 14. 10:55
 3/7 anonim válasza:
Rendeltem es borzalmas bóvli kínai áru. Visszakuldtem a megadott cimre( sajat koltsegemen) de nem vettek at. 1 honap mulva kuldott a posta egy levelet, hogy a cimzett ismeretlen. Felhaborito. Atveres. Soha ne rendeljetek onnan!
2022. jan. 23. 11:00
 4/7 Erika9 válasza:

Sajnálom, hogy nem olvastam hamarabb a hozzászólásokat, mert akkor nem kerültem volna én is abba a helyzetbe, hogy alaposan átvertek. Rendeltem, gyorsan meg is érkezett a termék (ruha), amely NAGY csalódás volt. Sem méretben, sem anyagában nem azt kaptam, amire számítottam.

BÓVLI, ROSSZ MINŐSÉGŰ!

A visszaküldés már nem sikerült!

SEM TELEFONON, SEM E-MAILEN NEM LEHET ŐKET ELÉRNI. Nem reagálnak semmire!!!!

NE VÁSÁROLJATOK TŐLÜK, MERT BECSAPNAK!

2022. febr. 21. 09:38
 5/7 anonim válasza:

Hát sajnálom,hogy nem előbb olvastam amit írtatok.

Én most szeretném vissza küldeni a kabátot amit rendeltem. Telefont nem veszik fel és a cím ami a honlapon van falsch.

2022. márc. 9. 17:18
 6/7 viko23 válasza:
Pár napja rendeltem innen egy háló köntöst. Nagyon gyorsan megérkezett az tény, de ár érték arányban egy nagy átverés, 6000-et fizettem érte, de ingyen se kéne. Rossz minőségű, a méret szerint L-es de kb S-nek felel meg. Soha többé nem rendelek innen és másnak se ajánlom. Kínai bóvli.
2022. ápr. 20. 16:22
 7/7 BKrisztina válasza:

Ha jót akartok magatoknak, NE VÁSÁROLJATOK az IVET-től!

Sajnos nem olvastam ezt a korábbi vélemény-csokrot, mielőtt megrendeltem tőlük egy ruhát. Hasonlókat tapasztaltam én is a minőséget illetően. Hozzám négy hét alatt ért ide Bulgáriából. (Ez lenne a kisebbik baj, a tájékoztatójukban 7-30 napot adnak meg, ezt nem lépték túl.)

A képen jól kinéző darab a valóságban egyáltalán nem hozza azt a színvonalat. Gyenge anyag, RENDKÍVÜL SILÁNY kidolgozás! A varrásoknál összegabalyodott és lógó szálak (belül ÉS kívül is!), foszló felhajtás az alján, a szabása is hibás, nem szimmetrikus.

A járvány kezdete óta sokfelől rendeltem már holmikat interneten keresztül, még egyszer sem éreztem magam így becsapva, mint az IVET által.

Az már csak "ráadás", hogy ha hordani szeretném, tíz kilót le kellene fogynom, a mérete annyival kisebb az általam amúgy szokásosan viselt méretnél.

Visszaküldéssel nem is próbálkozom, a korábbi hozzászólásokban leírtak elrettentenek, hogy hiábavalóan ezzel kínozzam az idegrendszeremet. Így tizenezer forintért lesz egy új felmosórongyom a nagytakarításhoz. Ár/érték arányban nem túl kedvező vásár. Ez volt a tanulópénz számomra, hogy még körültekintőbb legyek a rendelések előtt.

Valószínűleg NEM VÉLETLEN, hogy az IVET oldalán nem tüntetnek fel vásárlói véleményeket, mint más oldalakon. Ennek már az első pillanatban gyanúsnak kellett volna lennie számomra. Legyen számotokra is az!

2022. júl. 12. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!