Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Holnap napközben vastagabb...

Holnap napközben vastagabb harisnyával felvennél balerinát?

Figyelt kérdés
2021. okt. 19. 16:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, szerintem vastagabb harisnyával nem nézne ki jó a balerina (nincs vele bajom, ha más így hordaná, de nekem személy szerint nem tetszik). Inkább egy nem bélet bokacsizmát vennék fel helyette, az szerintem sokkal jobban passzolna.
2021. okt. 19. 16:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondod, hogy fáznék benne? :)
2021. okt. 19. 16:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ezt mondta, hanem hogy nem nézne ki jól.
2021. okt. 19. 16:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az se kizárt, hogy fáznál benne, de én most az összképre mondtam, hogy nem nézne ki jó együtt. Balerinához nem passzol a vastag harisnya. Annak ugye a felső része nyitott és szerintem fura lenne. Nem is szokás. Pesze ha neked tetszik így együtt, akkor nyugodtan. Én csak a kérdésre válaszoltam, hogy én nem venném fel és helyette bokacsizmával párosítanám inkább.
2021. okt. 19. 17:05
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem idiótán néz ki, már ne is haragudj.
2021. okt. 19. 17:12
 6/9 anonim ***** válasza:
63%

Neee..

Balerinát ilyenkor már ne, az már nem néz ki jól vastagabb harival.

2021. okt. 19. 17:55
 7/9 anonim ***** válasza:
95%

Nagyon ne.

A balerina vastag harisnyával furán néz ki, és mellé még hideg is lenne. A talaj nagyon hideg már, azoknak vékony a talpa.

2021. okt. 19. 18:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább egy vastag harisnya (40-50 DEN) és sportcipő kombó sokkal kényelmesebb és szexibb is.
2021. okt. 20. 19:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább ne, a balerina csak vékony harisnyával néz ki jól, vastagabbal elég hülyén hat. Viszont, ilyenkor meg már elég hideg van hozzá szerintem, a balerináknak elég vékony a talpa és a vékony harisnya sem javít a helyzeten. Mondjuk attól is függ, mennyit kell kint lenned, mert ha pl kocsival mész, és a munkahelyeden töltöd a napod jó részét, akkor végülis nem fog lefagyni a lábad benne.
2021. okt. 22. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!