Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Felszoktátok még venni utcára,...

Felszoktátok még venni utcára, munkába azt a ruhát, amit már meg kellett varrni?

Figyelt kérdés

Nem anyagában szakadtat, mert azt nyilván nem igazán lehet olyan szépen varrni, hanem varrás menti szakadásra gondoltam, amit viszonylag szépen meg lehet varrni!

Köszönöm szépen mindenkinek!

2021. okt. 19. 15:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mármint miután meg lett varrva és úgy, hogy az nem is látszik? Persze, így simán felvenném (ha amúgy van olyan állapotban).
2021. okt. 19. 15:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Simán. Szépen varrok, ha nem az anyaga, csak a varrás engedett el, akkor hordom ugyan úgy.

Volt teljesen új nadrágom, ami nap közben csak szétnyílt, szépen megvarrtam, és kész, hordható volt tovább, de engedett el nadrág felhajtás is, azt is megcsináltam.

2021. okt. 19. 19:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, persze :) Miért ne venném fel?
2021. nov. 19. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!