Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Jó minőségű taktikai nadrág...

Jó minőségű taktikai nadrág ami belföldön kapható?

Figyelt kérdés

Nem tudom jó topikba írom e, de venni szeretnék itt belföldön jó minőségű taktikai nadrágot. Külföldről a posta költség miatt nem annyira éri meg. Jó minőségű alatt azt értem, hogy jó

Szín és kopásálló legyen

Jó anyag minőségű legyen

És jó legyen a varrás minősége.

Ilyen MFH, Mil-Tec gagyi. Van a Helikon-Tex, a Pentagon, meg az Invader Gear. Ezeket nem ismerem. 5.11 meg nem kapható nagyon belföldön. Szóval mit tudnátok ajánlani ezen a téren?

2021. okt. 17. 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Debrecenben a TACTICAL árul(t) BLACKHAWK márkát, azok profik.

De a Helikon-Tex is jó, és a Pentagon is rendben van.

Viszont a méretezéssel vigyázz! NE rendelj neten!!!

2021. okt. 17. 18:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszi szépen.
2021. okt. 17. 20:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Valaki mondja már meg, mitől taktikai ?
2021. okt. 17. 20:10
 4/5 anonim ***** válasza:

3.-ra.

Katonai minősítésű anyagokból készül. Speciális zsebekkel. Pl. Ez egy olyan farmer, amit városi, fedett ügynököknek és katonáknak csináltak. Tárzsebekkel, erősített varrással a zsebszéleknél, a klipszes bicska miatt,... [link]

2021. okt. 17. 20:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Ránéztem a Helikon urban tactical nadrágra. Nekem tetszik. Sajna nem tudok felmenni az üzlethez, mert túl messze van. Viszont hosszra ami fel van tüntetve az jó nekem. Viszont a kérdés meddig tart ki a tépőzár vajon, mert gomb és patent helyett tépözár van deréknál elöl. És gumis a nadrág dereka, ezért méretben az van megadva, hogy pl 98-106. Ha jól gondolom akkor alapban 98cm és teljesen kinyújtva a gumis derék 106cm-ig nyúlik. Nekem derékra 98cm a tökéletes. Szóval egy 98 derekú nadrágnál a gumi nem nyúlana meg egy centit sem.
2021. okt. 17. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!