Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Normális, hogy mióta fogytam,...

Normális, hogy mióta fogytam, már csak testhez álló ruhákban érzem jól magam?

Figyelt kérdés
Idén fogytam kb. 15 kilót. Ez előtt szinte mindig bő ruhákat hordtam, mert nagyon előnytelenül néztek ki a testhezálló ruhák. Viszont mióta fogytam, szinte már csak ilyen ruhákat tudok hordani, mert szerintem például egy oversized pólóban kövérebbnek nézek ki, egy slim póló vagy egy skinny farmer meg tényleg azt mutatja, hogy mekkora vagyok. Más is van így ezzel?
2021. okt. 16. 19:05
 1/3 Metionin ***** válasza:
Normális. Én is akkor hordtam bő cuccokat, amikor nem voltam magammal elégedett, csak én a soványságom miatt. Mióta jobban nézek ki (= szedtem magamra izmot) én is testhezálló ruhákat hordok inkább.
2021. okt. 16. 21:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez normális. A lényeg, hogy jól érzed magad benne és elégedett vagy az alakoddal.
2021. okt. 17. 00:17
 3/3 anonim ***** válasza:

A túlsúlyos nők pont azzal cseszik el hogy a nagyobb méretű ruhákkal még nagyobbnak tűnnek.

Amúgy a szűk mindenkinek jól áll.

2021. okt. 18. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!