Hogyan tudnék hordani női ruhákat fiúként ? (Ha lehet akkor csak segítő válaszokat írjatok)
Még mielőtt bárki olyan megjegyzést tenne leszögezem hogy nem vagyok meleg nem vagyok se transz se stb hülyeség (amit nagyon tolnak ezzel az LMBTQ val)
Crossdressernek hívják az ilyen személyt
Magyarosan keresztöltöző - ellenkező nem ruháit viselő személy (azoknak írom akik esetleg nem ismernék ezt a fogalmat)
És itt van az hogy nagyon csinosnak és szépnek találok egyes női ruhákat (egyszerűen annyira unalmasnak találom a férfi öltözködést... 1 kaptafára épül az egész kb. És irigykedem a lányokra-nőkre hogy nekik sokkal szélsebb a nekik szánt ruhák köre + hogy majdnem hogy bármit felvehetnek
Ez eléggé bánt hogy fiúként nem tehetem meg ugyanezt)
amiket nagyon szívesen hordanék (otthon volt már rajtam 1-2 pl. egy hosszú fazonú fekete bőrszoknya ami nagyon teszik és nagyon szívesen felvenném ide oda) de mindenekelőtt jól jönnének tanácsok praktikák hogy hogyan lenne érdemes "nekifogni"
Köszönöm ha segítetek...
Bő szárú farmer, most az lett a női gatya, aztán rövid felsők, bőrdzseki.
Elegánsabb, csillogósabb cipők.
Egyébként ne magyarázkodj, a nők is hordanak férfi ruhákat, semmi gond ezzel ha egy/két darab valami okból megtetszik.
Ja meg amit kifelejtettem .
Férfi lábam van (nagy és széles 44-45)
Keress olyan nőket instán, yt-n vagy pinteresten akik hasonló testalkatúak és nézd meg miket hordanak. Egy stílust ami tényleg jólál az adott személynek azt nagyon nehéz kialakítani, de nem lehetetlen.
A színeket találd meg talán elsődlegesen, hogy melyik az amelyik jól all neked ,mert minden bőrtónusu embernek más áll jól. Amikor két ruhadarabot meg kiegészitőket veszel fel, ott is figyel erre hogy melyik szín mivel néz ki jól mert azzal is nagyon mellélehet lőni.
Vannak oversize modellek.
Amugy skotszoknya nem játszik? Az eredetileg is férfi ruha.
Vagy az ilyen királyi lebernyegek, római tunikák stb.
Szerintem nagyon sok férfi ruha mostanában nőies szabású. Pl. egy tapadós skinny gatya egy magasabb sarkú bokacsizmával már elég csajos. Vagy a most divatos magas derekú, de bővebb combrésszel rendelkező Mom nadrágok. Plusz egy szűk, színes pulcsi egy selyem nyaksállal. Plusz egy barett sapka, ha tudod mire gondolok. Karcsúsított, hosszított télikabát, vagy dzseki, derekán egy övvel.
Szívesen megnézném, milyen outfiteket hoznál össze fiúként.
Szerintem online biztos találsz nagyobb magassarkút is.
A lényeg viszont az, a szőrtelenítésre nagy gondot fordíts.
Nekem nagyon bejönnek a crossdresser fiúk, de őszinte leszek, xsak ha valóban nőiesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!