Szerinted melyik kabat menne ehez a magassarku bokacsizmahoz? (Linkkel)
2021. okt. 13. 15:24
1/9 A kérdező kommentje:
Vagy egyik sem?
2021. okt. 13. 15:24
3/9 anonim válasza:
Szerintem meg egyik sem, talán az alsó, de inkább szövet kabátot tudok hozzá elképzelni, pufisat, sportosat nem.
A cipő viszont baromi jól néz ki!
4/9 anonim válasza:
Szerintem meg marha ronda ez a csizma, de nem ez volt a kérdés. A 2. kabát jobban illene hozzá stílusban.
5/9 anonim válasza:
A fekete kabát inkább, se az sem telitalálat
6/9 anonim válasza:
Én a #3-sal vagyok, én is inkább szövetkabáttal mennék
7/9 A kérdező kommentje:
A cipo az mar meg van. En is szovetkabatot akartam de nem talalok magamra megfelelo meretet mert petite vagyok
2021. okt. 13. 18:49
8/9 anonim válasza:
Ez nem egy csinos, elegáns cipő, hiába magassarkú. Teljesen jók hozzá ezek kabátok.
9/9 anonim válasza:
Szabónál mindig méretre igazíthatod a kabátot, ha nem olyan komolyak a méretkülönbségek, csak ügye az extra pénz :s Én is most vettem egy új szövet kabátot ami mindenhol megfelel, csak az ujja hosszú egy csöppet, szóval elvittem felvarratni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!