Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiak! Legginsről azaz...

Férfiak! Legginsről azaz cicanadrágról vélemény?

Figyelt kérdés

Vonzó egy nőn otthon, sport közbe illetve a leugrok a sarki kisboltba?

Miért ellenzik sokan még edzésre is ? Van aki szerint közönséges edzés során :O

2021. okt. 10. 22:14
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

26os vagyok. Nem látszik a szeméremdombon a leggingsben:D A fenekemet meg farmerban és rövidnadrágban is "mutogatom", a leggings csak jobban kiadja a formáját. Nekem mindegy ki mit vesz föl, mert en nem ítélek meg másokat ez alapján, de nekem jól áll, és még sokaknak, ezért hordom! Ja és hordok térd alá érő szoknyát is, ha olyan kedvem van, csak, hogy megnyugodj, hogy fel tudok öltözni "normálisan" is:DD

Nyakig begombolt blúzban, vagy garbóban és hosszú szoknyában is lehet valaki erkölcstelen és gusztustalan nő, úgyhogy ne ez alapján döntsd el, hogy ki milyen!!

2021. nov. 8. 17:10
 32/32 anonim ***** válasza:
77%
Ennyi erővel a férfiak is nyugodtan hordhatják, mert hát farmerből is hordhatnak skinny-t ugye ?! A leggings az egy vastag harisnya, aki önmagában rövid felsővel hordja, az elég jól leírja magát a közönség előtt, persze lehet mondani, hogy tetszik a fiúknak, de nyugi, ők nem az eszedért meg a lelkedért lelkesednek ebben az esetben annyira, de aki ilyet hord, annak kb pont ennyi esze is van, mint az ilyeneket megbámuló "szúrnám" férfiaknak... Nyilvános helyen pedig továbbra is úgy gondolom, hogy 1-2 íratlan etikett szabályt be kellene tartani, ha csak nem vagy kisgyerek meg a c típusu társadalom tagja, mert manapság ezek hordják úgy... Értelmes "nő" az nem.
2021. nov. 8. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!