Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiak! Legginsről azaz...

Férfiak! Legginsről azaz cicanadrágról vélemény?

Figyelt kérdés

Vonzó egy nőn otthon, sport közbe illetve a leugrok a sarki kisboltba?

Miért ellenzik sokan még edzésre is ? Van aki szerint közönséges edzés során :O

2021. okt. 10. 22:14
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kedvencem,főleg e fényes anyagú szerintem nagyon vonzóvá tud tenni egy nőt még akkor is,ha nem tökéletes az alakja.
2021. okt. 11. 20:08
 22/32 anonim ***** válasza:
25%

"nagyon szorosan összefügg.

de persze nulla önkritika mellett nekem sem sikerülne belátni"

Hát nem egészen:)

Felszín alapján történő ítélet amikor látsz valamit és tapasztalat alapján ítéletet mondasz, így inkább tapasztalati az ilyen ítélés. Ha látsz egy nőt az út mellett szőrmekabátban, tűsarkúban akkor k.vának gondolod pedig lehet, hogy csak lerobbant onnan 2 sarokra és egy fuvar kell neki a városba. Ha látsz egy szakdolgozatot ami össze vissza van rendezve, tele van helyesírási hibával akkor azt mondod, hogy ezt összecsapta a hallgató, ha pedig látsz egy ladát akkor nem gondolod, hogy 450 lóerő van benne.

Az ismeret az adott dologról lehet felszínes, de a megállapítás ettől függetlenül lehet jó, sőt az esetek többségében helytálló.

Az pedig, hogy valaki felszínes azért ettől baromira messze van:) Valamiről felszínes tudással rendelkezni, vagy felszínes jellemmel megáldva lenni baromira más:)

Persze ha használod a magyar nyelvet, de nem érted akkor azzal én nem tudok mit kezdeni ha 20+x év alatt nem sikerül az alapokat megszerezni.

2021. okt. 11. 20:49
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

„ de persze nulla önkritika mellett nekem sem sikerülne belátni“

Hát pedig pont annyi jutott neked. Csak nem vizuális szempontból, hanem intellektuálisból. :)

2021. okt. 11. 21:51
 24/32 anonim ***** válasza:
0%
Értelmes “nő” nem hord ilyet önmagában, azaz hosszabb felső nélkül, mert baromi ízléstelen, van egy hazánkban élő kisebb népcsoport, aki “mutatósan” hordja, de hát ez mindent elmond. Ha edzeni szeretnél akkor meg vegyél fel egy normális ruhát, de divatmajomkodásból menj terembe, sportmelltartó-cicanadrág kombóban, az ilyenre ránézek és 2 dolog jut eszembe. Az egyik, hogy nem tudta eldönteni, hogy melege van épp vagy fázik, a másik meg, hogy ha egy szál boxerben edzenék én is, akkor ő mennyire lenne kikelve magábó, hogy micsoda illetlenség így meg úgy... de ő mutogathatja a tevepatát, a vénuszdombját meg mindent amit csak akar mert ő másabb.... Na de komolyan, aki ilyenekben illegeti magát nyilvános helyen, annak annyi esze is van, de egy dologra még jó lehet az ilyen....
2021. okt. 12. 19:16
 25/32 anonim válasza:
100%
Barátnőmön tetszik, imádom rajta.
2021. okt. 16. 08:34
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Én hordok leggingset rövid felsővel. Főleg nyáron 3/4-eset, de van hosszum is. Most vettem egy fehéret. Csípőfazonú, és jól áll, úgyhogy fel fogom venni. Biztos "megbotránykoznak" majd rajta páran magukban, hogy ilyet hogy lehet felvenni, de ha valakinek van hozzá alakja, meg feneke, akkor mindegy, hogy mi a divat. Engem pl. A hidegráz a magasderekú farmerektől, meg az olyanoktól, amikből kivillan a boka, mert olyan rövidre van csinálva. És még sorolhatnám....Hiába hordják őket sokan, én nem venném fel, csak, mert most az a divat.
2021. nov. 7. 17:45
 27/32 anonim ***** válasza:
25%
Ez nem divat kérdése, undorító és ízléstelen a szeméremdombodat meg a fenekedet mutogatni utcán ! Nem lehetsz túl értelmes ez már a válaszodból is látszik, de hát persze kellenek az ilyen lányok is, nélkülük nem lehetne megkülönböztetni a normálisakat az ilyenektől, mint te....
2021. nov. 8. 08:39
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Persze tudjuk, mindenki hordjon rakott szoknyát. 🤣
2021. nov. 8. 10:48
 29/32 anonim ***** válasza:
25%
Tőlem azt is hordhatsz, de egy nyilvános helyen "normálisan" illik megjelenni, nem kötelező ( bizonyom mértékig ), de ILLIK !
2021. nov. 8. 13:32
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
De hát a rakott szoknya normális. Bár rajtam hülyén nézne ki, de legalább nem lógna ki belőle a pöcsöm. 🤣
2021. nov. 8. 13:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!