Miért van az, hogy kimentek divatból férfiaknak a férfias ruhák?
na ez az! :D az ő feszülős cuccait vajon ki merte volna b.zisnak nevezni?
7-es, Nem feltétlen vagyok a célközönséged, de én örülök, hogy van 1-2 fiatal(abb) lány aki ilyet hord. Sajnos a lányok többsége tényleg az általad leírt ruhákat hordja. Nem egyszer volt már divatban az elmúlt 2-5 évben, hogy egy dolog különböztette meg a férfi és a női ruhát az pedig a méret volt. Kinézetre, szabásra stb. ugyan az volt a két ruha. Egy párt simán fel lehetett öltöztetni ugyan abból a márkából, ugyan azzal a stílussal úgy, hogy még a ruha kinézete és mintája is azonos.
Én már jó pár éve direkt keresgetem a férfi jelzőket, hogy mi férfi és mi női mert annyira azonosak a dolgok, hogy a férfi farmerekről áttérni a nőire nem nagy művészet ha egymás mellett van a kettő...
Szomorú, de tényleg ez van.
15
Nem feszül rád mint egy csajra, tehát nem feszes comb, fütyi és segg tájékon. A felsők, kabátok inkább váll és mellkas tájékon feszesebbek és nem deréktájékon és nem érnek le a combod közepéig, hanem csak jóízlésnek megfelelően a seggedig felső részéig. Ugyanakkor nincs tele hülye mintákkal, meg a használt anyag is számít. Nem kötött cuccok meg nem pufi kabát stb.
Ne!
Ne gyertek már ezzel, hogy régen mi volt férfias. Nem a múltban élünk.
Pl.: Egy gladiátorszandál manapság nőkön is gáz, de egy pasit kiröhögnék benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!