Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van az, hogy kimentek...

Miért van az, hogy kimentek divatból férfiaknak a férfias ruhák?

Figyelt kérdés
Angliában élek és már csak meleg stílusú ruhákat lehet kapni.
2021. okt. 10. 17:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Fura, hogy a ruházat elnőiesedését figyelik meg sokan, miközben a történelem folyamán voltak ennél meredekebb divathullámok is.. a XVII századi harisnyás göndör derékig érő parókás, csatos masnis magassarkúcipős nemesurakkal…
2021. okt. 10. 22:17
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

na ez az! :D az ő feszülős cuccait vajon ki merte volna b.zisnak nevezni?

[link]

2021. okt. 10. 22:21
 13/23 anonim ***** válasza:
82%
Meg a magyar népviseletben is lehet találni harisnyánál is feszesebb nadrágot.
2021. okt. 10. 22:44
 14/23 anonim ***** válasza:
70%

7-es, Nem feltétlen vagyok a célközönséged, de én örülök, hogy van 1-2 fiatal(abb) lány aki ilyet hord. Sajnos a lányok többsége tényleg az általad leírt ruhákat hordja. Nem egyszer volt már divatban az elmúlt 2-5 évben, hogy egy dolog különböztette meg a férfi és a női ruhát az pedig a méret volt. Kinézetre, szabásra stb. ugyan az volt a két ruha. Egy párt simán fel lehetett öltöztetni ugyan abból a márkából, ugyan azzal a stílussal úgy, hogy még a ruha kinézete és mintája is azonos.

Én már jó pár éve direkt keresgetem a férfi jelzőket, hogy mi férfi és mi női mert annyira azonosak a dolgok, hogy a férfi farmerekről áttérni a nőire nem nagy művészet ha egymás mellett van a kettő...

Szomorú, de tényleg ez van.

2021. okt. 11. 07:29
 15/23 anonim ***** válasza:
32%
Számomra felmerül az a kérdés, hogy egy ruha mitől férfias. A megszokás miatt, vagy funkcionális jellemzők miatt?
2021. okt. 11. 12:28
 16/23 A kérdező kommentje:

15

Nem feszül rád mint egy csajra, tehát nem feszes comb, fütyi és segg tájékon. A felsők, kabátok inkább váll és mellkas tájékon feszesebbek és nem deréktájékon és nem érnek le a combod közepéig, hanem csak jóízlésnek megfelelően a seggedig felső részéig. Ugyanakkor nincs tele hülye mintákkal, meg a használt anyag is számít. Nem kötött cuccok meg nem pufi kabát stb.

2021. okt. 11. 12:38
 17/23 anonim ***** válasza:
32%
Na, ezek szerintem egyáltalán nem a férfias öltözködésre jellemzöek!
2021. okt. 11. 14:11
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Nézőpont kérdése mi a férfias. Pl 1700-as években harisnyát hordtak a férfiak, középkorban bőrnadrágot, a rómaiak meg gyakorlatilag lepedőbe csavarták magukat amikor kiöltöztek.
2021. okt. 11. 15:13
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
18-as: nem is kell annyira visszamenni az idöben, 100 éve még frakkot illett viselni, ha nem hétköznapi alkalomról volt szó, legyen az "csak" egy vacsora! Ma meg egyik "férfias" öltözetet hiányoló embernek sem jutna eszébe - habár ezek a valakik csak hözöngeni akarnak!
2021. okt. 11. 19:14
 20/23 anonim válasza:
91%

Ne!

Ne gyertek már ezzel, hogy régen mi volt férfias. Nem a múltban élünk.

Pl.: Egy gladiátorszandál manapság nőkön is gáz, de egy pasit kiröhögnék benne.

2021. okt. 11. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!