Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez most akkor hogyan is van?

Ez most akkor hogyan is van?

Figyelt kérdés

Arról lenne szó, hogy skinny farmereket viselek, nekem tetszenek és kényelmesebbnek is tartom, annak ellenére, hogy pár éve szinte csak nőkön láttam.

A hordásom elejétől kezdve mindég megkaptam, hogy női nadrág meg hogy csajos.

Gondoltam, oké! És vettem bő szárúakat, fura volt megszoknom, de valahogy sikerült.

Most viszont azt látom,hogy ugyan ez a fazon a nőkön is van!

Akkor most mit tegyek, hogy másodjára se essek abba a hibába, hogy megint női , meg csajos nadrágokat hordjak , csak most a bő szárúakkal.

Mert hát mint tudjuk egy ruha attól lesz női vagy férfi, hogy melyik nem hordja.

2021. okt. 10. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:
94%

Ez semmit nem jelent, hordj azt, ami tetszik.

Én látok skinnyt is, trapézt is, boot cutot is.

2021. okt. 10. 14:25
 2/5 Hanna S ***** válasza:
91%
Kedves kérdező! Jelenleg a bő szárú farmer a női divat, ha téged különösebben ez nem zavar akkor szerintem nyugodtan hordhatsz azt amit szeretnél.:)
2021. okt. 10. 14:56
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a nyugtató kommenteket, csak tudjátok az hogy a férfiak elbizonytalanodnak, az kizárólag a nőknek köszönhető.

Mivel már szinte minden ruha típus ami a férfi ruhásszekrényben megtalálható , a nőkön is látni való volt, így már ott tartok, hogy nem igazán tudom eldönteni, hogy mikor van rajtam női, vagy férfi ruha.

2021. okt. 10. 15:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Talán ne a 2 szélsőségből válogass (mint a nők) aztán akkor nem ér annyi meglepetés.
2021. okt. 10. 21:00
 5/5 A kérdező kommentje:

A skinny pont nem szélsőséges, a super skinny az amire te gondolsz.

Ami a bővebb szárt illeti az meg nyílván nem az a betyár méretű, hanem az átlagos férfi nadrág ami kicsit megtörik ott ahol a skinny ráncokódik.

A nők is pont ezeket választják, ezért vagyok kétségek között.

2021. okt. 11. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!