Tényleg ennyire gáz lenne legginsbe menni utcára segg takargatás nélkül?
Megannyi kérdésnél van erről a témáról szó és megfigyelhető, hogy sokan igénytelennek, vagy egyenesen gusztustalannak tartják ezt a viseletet utcára.
Persze sokan mondják, hogy elfogadható úgy, ha mondjuk hosszított póló vagy segget takaró kardigán vagy pulcsi van rajtunk, de lássuk be, hogy a legtöbb kérdésnél egyenesen le van k**vázva az, aki betűrt vagy nem túl hosszú felsővel akarja hordani.
Tényleg ennyire gáz lenne a leggingset viselni hétköznapi viseletként?
Nem arra gondolok, hogy irodába így menni be, vagy netán étterembe, hanem teljesen random napon.
És itt nyilván nem arra gondolok, ami olyan átlátszó, hogy egy 15 denes harisnyával vetekszik. Inkább a kényelemről beszélek, hisz lássuk be, a farmernadrág anyaga, szabása nem mindenkinek lehet előnyös.
Az utóbbira adok példákat ha igény van rá.
Egyébként azért vetődött fel a kérdés bennem, mert nemrég volt lehetőségem utazgatni kicsit és azt láttam, hogy külföldön nem igazán van ennyire leggings ellenesség. Sőt, még fényesebb anyagúakat is simán felvettek igényes étteremben és senkinek sem volt semmi baja vele.
(btw, melltartót sem hordtak annyian, de ez most mellékes és egy másik vita témája lenne)
Ti hogy viszonyultok a témához?
Ez nagyon megosztó téma, de vannak akik hordják, ki fenék mutogatósan, ki nem. Ki szolid fajtát, ki a fényeseket.
Amúgy aki szereti hordani, azt nem nagyon érdekli más véleménye.
Amúgy sokan azért nem hordják utcán, mert mégiscsak nem rendes nadrág, sport célra van. Igen, kényelmes, de akkor mondhatnánk, hogy a ffiak is hordják.
Szerintem gáz hordani az utcán.
Közönséges és ízléstelen.
Olyan mintha harisnyába mennél utcára szoknya nélkül.
A legtöbb embernek nem is áll jól, átlátszó és a bugyija színét is meglehet mondani.
DE, ez csak az én véleményem! Ha neked tetszik és kényelmes, akkor hord.
Biztos az én öltözékemmel is kiakasztok másokat🙈🤷♀️
Kérdező!
Írtad, hogy a farmernadrág anyaga nem mindenkinek kényelmes.
Akkor mit vegyen fel egy fiú/férfi?
Ha ők kibírják farmerban akkor te miért nem? Vagy ha egy pasinak mégis kényelmetlen a farmer, akkor miért nem jár leggingsbe?
Ez csak a nők részéről jött úri hóbort?
Elég sok nőt látok leggingsben az utcán és rohadtul lesz4rja mindenki. Nem néznek rájuk undorral, nem fordulnak utánuk stb. Mindenki lesz4rja.
Szerintem amúgy sokkal cikibb pl az olyan rövidnadrág, ami egy francia bugyira hasonlít..kilóg belőle a fél picsája, vagy az ultra mini szoknya amiből szintén ki van az egész segg. Komolyan mondom már láttam ilyet nem 1x.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!