Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, mit üzen számotokra,...

Lányok, mit üzen számotokra, ha egy férfi ezt viseli?

Figyelt kérdés
[link]
2021. okt. 9. 20:50
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%
Semmi köze a gazdagsághoz, műveltség kérdése az egész.
2021. okt. 10. 10:00
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Olyan szinten nem értek az órákhoz ha azt mondanák hogy 3 millióba vagy 2000 ft-ba került azt is elhinném. Szóval engem nem érdekel kinek milyen az órája
2021. okt. 10. 11:00
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Elképesztő, hogy néhány embernek mekkora traumát okoz, hogy az átlagember nem ismeri azokat az órákat, amiket amúgy sem tud megvenni 😃😃😃

Én fiú vagyok, de egyetértek azokkal, akiknek nem üzen semmit. Én nem is hordok órát, csak karkötőt, abból is olcsó tömeggyártottat, mert arra van pénzem. Ez van 😃

2021. okt. 10. 11:53
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Az óra és ékszer márkákat felismerni alapvető műveltség kérdése lenne? Tehát ha nem ismerek fel ránézésre egy óra márkát, akkor hiányos a műveltségem? Remélem, aki így gondolja, az felismer pl minden építészeti vagy festészeti stílust, sőt minden festményről tudja, ki festette, kapásból idéz versekből, könyvekből, bölcsességekből. Valamint tisztában van fizikával, kémiával, orvostudományi legújabb kutatások eredményeivel stb.,stb. Reggelig lehetne sorolni.

Nyilván az ember hallott a különböző márkanevekről, de az nem jelenti azt, hogy ránézésre fel kell ismerni.

2021. okt. 10. 12:05
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy ilyen órát visel semmit nem üzen számomra. Nem is szoktam nézni, hogy kin milyen kiegészítő van, de ha véletlenül meg is látom, akkor sem érdekel. Viszont az, hogy ha elvárja, hogy pusztán az órája látványától nedvesedni kezdjenek a nők, az már elég sok mindent mond a számomra, és ezek közül egyik sem pozitív!
2021. okt. 10. 12:59
 26/32 anonim ***** válasza:
82%
21-es, van köze a gazdagsághoz. Mivel gazdagéknál ez amolyan státusz szimbólumnak számít. Márkás kocsi,óra, telefon. Tehát inkább ezekben a körökben ismerik fel az ilyen márkákat első ránézésre. Valóban vallhat felszínességre, megfelelési kényszerre ha valaki ilyennel kérkedik. Eszembe jut a Titanicból az a jelenet, mikor a szegény Jackre szmokingot adtak, hogy leülhessen gazdagékkal vacsorázni. 🤣
2021. okt. 10. 13:08
 27/32 anonim ***** válasza:
90%

Óramárkák ismerete műveltségnek számít. Ezen az oldalon röpködni szoktak a f@szságok, de ez azért kiemelkedő. xD

Majd ha mond neked valamit Murakami, Warhol vagy Kurosava akkor beszélhetsz műveltségről.

2021. okt. 10. 14:43
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Most kövezzetek meg,én azt mondanám,hogy elegáns lehet aki viseli és szép óra. Szerintem jól is áll a férfiakon ez a kicsit nagy fém szíjas óra. És gondolom aki ilyet vesz fel,az kicsit elegánsan is öltözik hozzá.
2021. okt. 10. 17:14
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Szereti tudni hogy mennyi az idő.
2021. okt. 11. 15:45
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy lenne egy fontos kérdésem. Ezeket az órás kérdéseket vajon mindig ugyanaz a majom írja ki, vagy ilyen sok majom van? Őszintén, rettenetesen érdekel :D
2021. okt. 11. 23:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!