Milyen állat szőrméjéből készült ez a kabát? Képpel
1. A kabát ronda.
2. Nem tudom, milyen szőrme lehet.
3. Állatokat megölni azért, hogy ilyen iszonyúan ronda dolgokat gyártsunk belőlük: BŰN.
3/b Ilyen ronda kabátot gyártani, megvenni vagy hordani: BŰN.
22/L, állatimádó, ugyanakkor egy gyönyörű Betty Barclay bunda tulajdonosa... (örököltem, nem vettem...)
NAgyon hálás volnék, ha valaki válaszolna a kérdésemre is. Sosem vennék szőrmét, ajándékba kaptam ezt is egy rokonomé volt. Mivel nem stílusom a szőrme, ez meg főleg nem, szeretnék tőle megszabadulni, mivel kidobni nem akarom.
Tehát ha a fenti IQ betyárokon kívül jár erre valaki, aki tovább lát az "állatkínzó barmok" stíluson az írjon, a többiek véleménye nem érdekel.
Szerintem nyúl, de csak egy tipp. Nekem 5 éves koromban volt nyuszi bundám, amikor még nem tudtam, hogy megölik őket, azt hittem csak kölcsön adják a bundájukat, hogy én hordhassam. :S
Csak megnyugtatásul írom, én se hordanák soha szőrmét. De attól függetlenül szerintem nyúl. De ez csak egy tipp.
Nem lehet, hogy nutria?
Én sem rajongok az ilyen nagyon szőrös kabátokért, de azért nem kellene szegény kérdezőt így leszólni. Lehet, hogy ő is csak kapta valahonnan és szeretné tudni, miből van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!