Egy ilyen formájú, ilyen vastag nyaklánc szerintetek túl sok a mindennapokra?
Figyelt kérdés
Nem pont ez, ez egy nagyon drága darab, de pont ilyen formájú és vastagságú, ami nekem tetszik és meg tudnám vásárolni.
De nem túl sok szerintetek hétköznapokra (is)?
2021. okt. 3. 13:12
2/6 anonim válasza:
Szerintem ez a nyaklánc elegáns felsőkhöz, ruhákhoz illik, különleges alkalmakra venném fel, attól is félnék, hogy ellopják.
Hova gondoltad amúgy felvenni és mivel? A tiéden is ennyi kő van?
3/6 A kérdező kommentje:
Csak elegáns ruhát hordok, pólót, farmert, melegítőt ilyesmit egyáltalán, csak itthonra, szóval mindenképpen ahhoz hordanám.
Igen, ennyi.
2021. okt. 3. 14:56
4/6 anonim válasza:
Szerintem ez inkább alkalmi kiegészítő.
6/6 anonim válasza:
Vannak, akik elegansban nyomjak a hetkoznapokat is, en el tudom kepzelni. Akkor viszont jo lehet a mindennapokra egy hasonlo, nagyon szep darab. De azert figyelj oda, nehogy megprobaljanak kirabolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!