Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Irodai öltözék, milyen táska?

Irodai öltözék, milyen táska?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Irodában kezdtem dolgozni , irodai ruhát kell hordanom. Eddig ilyen jellegű ruhám nem volt (most vettem), így ehhez megfelelő kiegészítőm sem volt. Cipőt vettem, de pl a szövetkabátomhoz milyen táskát vegyek, ami nagyobb pakolós, mert sokszor kisgyerekemmel jövök megyek, tehát kéztörlő, nagyobb csomag zsepi, esetenként váltó ruha, vagy plusz sapka, ilyesmi beleférjen? Gondoltam oldaltáskára, hogy boltban gyorsan elő tudjam venni a pénztárcám, de fontos lenne az is, hogy mindkét kezem szabad legyen. Aki hasonló cipőben jár, ő milyen táskát vett? Kisgyereknek a cuccaihoz külön kis táska neki nem opció!

2021. okt. 2. 19:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Shopper táska esetleg?
2021. okt. 2. 20:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Az elegáns?
2021. okt. 2. 21:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Vannak elegáns fazonok is.
2021. okt. 2. 21:45
 4/5 anonim ***** válasza:
71%

Hátizsák... engem pont nem érdekel, mennyire csillivilin vagyok öltözve, mindenhová valamelyik hátizsákommal járok, mert belefér a cuccom (víz, kabát, pulcsi, mikor melegem van, kaja...)

Van belőle sportosabb és elegánsabb is, de a gerincem miatt nem viselhetek akármilyen táskát.

2021. okt. 4. 08:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. okt. 4. 15:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!