Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy lehet elkerülni egy...

Hogy lehet elkerülni egy ilyen bakit a farmerral?

Figyelt kérdés

A farmer ágyéki résznél egy idő után el kezd puklisodni.

Hiába fogatom fel övvel, kicsit már tág derékban, lehet ez az oka? Vagy a zipzár résznek semmi köze a farmer bőségéhez?

Vegyek új farmert, vagy van valami praktika, hogy ne "sátorozzon"?

2021. szept. 27. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

Igazán nem tudom elképzelni, mi a problémád, semmi hasonlót nem tapasztaltam. Egy kép jó lenne, akkor látni lehetne, mire gondolsz.

De amire esetleg még gondolnék, az az, hogy rossz minöséget veszel, vagy rosszul mosod.

2021. szept. 27. 15:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Mosd hideg vízben, és ha lehet, minél ritkábban.

És vegyél más fajtát.

2021. szept. 27. 15:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez a bajom. Kimosom teljesen jó, de hordás közben kitágul és hiába az öv, alatta puklis lesz.
2021. szept. 27. 15:51
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A Slim fit farmerekkel nem igen fordul ez elő, inkább a Regular darabokkal.

Kipróbálom a tanácsaitok.

2021. szept. 27. 15:56
 5/5 anonim ***** válasza:
65%
Nem biztos, hogy pontosan értem, mi a problémád, de az biztos, hogy még a mai fiatalok is egy számmal nagyobb nadrágokban vannak, mint amit a vézna csípőtájuk indokolna. Persze sokat javult a helyzet az apukáik három számmal elmért ruhaméreteikhez képest. Meg ha máshol jó is a méret, nem biztos, hogy mindenütt jó a szabás > ki kell próbálni százféle márkát, fazont. És nem az új/kimosott méretet kell figyelembe venni, hanem bizony azt, hogy milyen lesz, amikor ki van nyúlva a mindennapi használat során.
2021. szept. 29. 02:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!