Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik a kedvenc bevásárlóközp...

Melyik a kedvenc bevásárlóközpontotok Budapesten és miért?

Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 00:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%
Én a Lurdyt szerettem régen.Nem tudom most milyen ezer éve nem voltam. Az nem ilyen nagy szám,mint a Westend, de ezért is szeretem mert nincs tömegnyomor, nincs tele cigókkal ,meg plázabiccsekkel. Szerintem pont ezért, mert akkor még nem voltak ott ilyen hű de felkapott üzeletek.Az egész olyan barátságosabb.
2010. szept. 1. 19:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Aréna pláza, egyrészt persze, mert a keletitől egy köpésre lakok, tehát gyalog sem több, mint 10-15 perc, másrészt, mert tiszta, átlátható, nincs tömegnyomor (ld. Westend, pedig az sem rossz végülis), nagyon tetszik a hangulata is, ha fogalmazhatok így, tehát grat az építőknek, na meg persze minden van, ami kell (bolt), rengeteg jó ruha üzlet is ;)
2010. szept. 3. 16:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Pólus Center. Hozzám ez van a legközelebb és ingyenes a parkolás.
2010. szept. 3. 16:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Aréna.

Mert:

- kívülről tudom melyik kedvenc üzletem hol van, nem kell órákig keresgélni, meg a térképet nézegetni

- könnyen megközelíthető kocsival, nem feltétlen kell dugókban ülni

- ingyenes a parkolás, ami azt jelenti, hogy nem kell a hülye parkoló kártyákkal szarakodni, elég azt megjegyezni hol parkolsz

- nincs olyan nyomor mint a westendben

2010. szept. 3. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!