Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Visszavettétek a zárt cipőt...

Visszavettétek a zárt cipőt meg a zoknit ebben a hűvösben?

Figyelt kérdés
Vagy még csak nyár van, lesz jobb idő még, vártok vele?
2010. aug. 31. 22:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én már nyáron is zárt cipőbe mászkáltam szóval nekem nem nagy cucc .
2010. szept. 6. 12:21
 12/16 anonim ***** válasza:
Itt most süt a nap, de mégis hideg van, úgyhogy én ma tornacipőbe meg zokniba megyek dolgozni, főleg, hogy éjszakás leszek és reggel megyek haza.. akkor meg még hidegebb van (sajnos). Ja valaki írta, hogy úgy fázunk-e fel, hogy leülünk a hideg kőre.. Hát úgy is felfáztam már, de én általában akkor fázok fel, ha fázik a lábam.
2010. szept. 6. 12:50
 13/16 anonim ***** válasza:
én elővettem a zárt cipőt egyik nap már csizma is befigyelt
2010. szept. 6. 13:23
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én le sem tettem. Nyáron is zokniban és zárt cipőben járok. És nem rohadt el a lábam, még csak büdös sem volt sosem estére, úgyhogy nem tudom mit rinyálnak sokan emiatt.
2010. szept. 6. 15:23
 15/16 anonim ***** válasza:

Felfázni lábról is lehet, nemcsak úgy, hogy hidegre ülsz. Talpról ugyanúgy.

Én még topánkát hordok, csak bokazoknival.

Szerdán megyek kórházba, és ha megbetegszem, akkor nem csinálják meg a beavatkozást, mert akkor nem lehet altatni. Így most nagyon kell vigyáznom.

Egyik nap (akkor hidegebb volt) bokacsizmában mentem el itthonról, igaz, az béletetlen, vékonyabb.

2010. szept. 6. 16:35
 16/16 anonim válasza:
Szerintem hideg időben igenis elkel a melegebb cipő, és ha melegszik az idő annak megfelelően kell változtatni a lábbelit!Én mostmár megtanultam egy-két felfázásból!:((
2010. szept. 7. 13:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!