Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Husisabb lányok! Feleljetek....

Husisabb lányok! Feleljetek. (!? ) ti hol vásároltok?

Figyelt kérdés
Hol vannak olyan boltok,ahol olcsó farmerokat találok nagy mééretekben? mert akárhova megyek vagy kicsi egy gatya,vagy nagyon nagy... közép méret soha sincs és egy göncöm sincs már. holnap suli... és ilyen hidegbe szoknyába fogok menni... pedig nem vagyok annyira nagyon kövér,csak közepesen... kikészít hogy csak a nagyo... vékonyakra és a nagyon kövérekre gondolnak...ja meg a pólók is ugyanez.
2010. aug. 31. 21:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hanyas a méreted? Szinte minden boltba van már 46-os ig ruha.
2010. aug. 31. 21:44
 2/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is egy kissé teltebb vagyok. Én tudok rendesen vásárolni. Igaz, ha bemegyek egy nagyobb plaza-ba akkor nem minden boltba, de egy részében igen. De szerintem a kínaikban is vannak olyan ruhák amik nem csak vékonyakra vannak szabva.

2010. aug. 31. 21:46
 3/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Rajtam van egy 15 kg felesleg,de én mindenhol találok magamra ruhát.H&M,Zara,New Yorker,Pimkie,Tally Weil,Mango,Bershka,levis,Gas.Én itt szoktam venni Nadrágokat és fölsőket.

2010. aug. 31. 21:51
 4/12 anonim ***** válasza:

Átérzem, én is ezt tapasztalom:-S

Vagy nem jön fel egy gatya, csak combközépig, vagy 2x beleférne a s*ggem.

Nagyjából 42-es a méretem, 31-es farmerméret, melltartóvásárlásnál meg szintén ez van, 85C-s a méretem, de csak B-set, vagy D-set találok mindenhol.:-S

2010. aug. 31. 21:53
 5/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.neharagudj,most vettem észre,hogy olcsót keresel.Bár nem tudom neked mennyi az olcsó,de H&M és a Pimkie nem olyan drága :)
2010. aug. 31. 21:54
 6/12 A kérdező kommentje:

hát a newyorker-meg az ilyenek nem valami olcsó helyek.:D

naja.. nekem a farmer méretem azthiszem 35-ös... de mindig fogyok meg hízok és inkább 34-36ig terjed...:D viszont nem mindig találok magamra,pedig nem nagyon vagyok kövér,csak kicsit.. de a közepesen köövérekre soha se gondolnak,és ez idegesitő. na.. a melltartó méretem,90C-s és erre se találok mindig megfelelő méretet. mindig csak kisebb és kisebb...:S

newyorker-be tuti lenne a méretembe,de az nekem elég drága hely... 3000 szánnék rá,nagyon max mivel 5ezer a zsebpénzem és nem lehet mindenki gazdag.:/

2010. szept. 1. 00:05
 7/12 anonim ***** válasza:
C&A, és Tesco. Elég nagy a méretválaszték és nem drágák.
2010. szept. 1. 09:46
 8/12 anonim ***** válasza:

C&A-t meg a Tesco-t én hanyagolom, én sokallok 3-4000 Ft-ot egy melltartóra, de nem is kapok a Tesco-ban a méretemre... Egy valahogy kinéző farmer 6000 körül van.

Ráadásul egy kaptafa az összes cuccuk, nincs választék, és nem is nagyon találkoztam ott olyan ruhával, amit fel is vennék...

2010. szept. 1. 11:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Én 159 centi vagyok és 60-65 kg... én a nadrágjaimat főleg Tescóban, turiban meg kínaiban veszem, mert a plázás boltokban ritkán tudok olyat kifogni, ami jó az alkatomra (ami elöl jó, hátul úgy eláll, hogy be sem lehetne vetetni normálisan). Egyébként nekem ált. 32-es nadrág kell, vagy 40/42-es, számizástól függően.
2010. szept. 1. 12:00
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia!pontosan ugyan evvel a problémával állok szemben..:S 160cm vagyok és kb 75kilo. Május óta próbálok rövidnadrágot venni sehol sem találtam...:S vagy halászgatya volt, vagy pics@takaró...:S most a rövidgatyáról letettem, jön a farmer...előre félek...:S méretem kb. 33as, de sehol sincsen megfelelő méretű ruha...volt, h levettem egy XXL-es ruhát, ami kb. a 27es méretet hordó barátnőmre volt jó...borzalmas...pedig nem vagyok olyan oltári duci, csak olyan közepes...felsőt sem találok, melltartót sem, mert 85D-s méretű ritka helyen van csak...néha TURKÁLÓban szokott szerencsém lenni, hogy találjak vmit, ami tetszik. Ha túl nagy, van, h megveszem, és bevarrom...elvégre, könnyebb, mint a kicsit kinyújtani...

20Ł

2010. szept. 1. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!