Husisabb lányok! Feleljetek. (!? ) ti hol vásároltok?
Szia!
Én is egy kissé teltebb vagyok. Én tudok rendesen vásárolni. Igaz, ha bemegyek egy nagyobb plaza-ba akkor nem minden boltba, de egy részében igen. De szerintem a kínaikban is vannak olyan ruhák amik nem csak vékonyakra vannak szabva.
Szia!
Rajtam van egy 15 kg felesleg,de én mindenhol találok magamra ruhát.H&M,Zara,New Yorker,Pimkie,Tally Weil,Mango,Bershka,levis,Gas.Én itt szoktam venni Nadrágokat és fölsőket.
Átérzem, én is ezt tapasztalom:-S
Vagy nem jön fel egy gatya, csak combközépig, vagy 2x beleférne a s*ggem.
Nagyjából 42-es a méretem, 31-es farmerméret, melltartóvásárlásnál meg szintén ez van, 85C-s a méretem, de csak B-set, vagy D-set találok mindenhol.:-S
hát a newyorker-meg az ilyenek nem valami olcsó helyek.:D
naja.. nekem a farmer méretem azthiszem 35-ös... de mindig fogyok meg hízok és inkább 34-36ig terjed...:D viszont nem mindig találok magamra,pedig nem nagyon vagyok kövér,csak kicsit.. de a közepesen köövérekre soha se gondolnak,és ez idegesitő. na.. a melltartó méretem,90C-s és erre se találok mindig megfelelő méretet. mindig csak kisebb és kisebb...:S
newyorker-be tuti lenne a méretembe,de az nekem elég drága hely... 3000 szánnék rá,nagyon max mivel 5ezer a zsebpénzem és nem lehet mindenki gazdag.:/
C&A-t meg a Tesco-t én hanyagolom, én sokallok 3-4000 Ft-ot egy melltartóra, de nem is kapok a Tesco-ban a méretemre... Egy valahogy kinéző farmer 6000 körül van.
Ráadásul egy kaptafa az összes cuccuk, nincs választék, és nem is nagyon találkoztam ott olyan ruhával, amit fel is vennék...
Szia!pontosan ugyan evvel a problémával állok szemben..:S 160cm vagyok és kb 75kilo. Május óta próbálok rövidnadrágot venni sehol sem találtam...:S vagy halászgatya volt, vagy pics@takaró...:S most a rövidgatyáról letettem, jön a farmer...előre félek...:S méretem kb. 33as, de sehol sincsen megfelelő méretű ruha...volt, h levettem egy XXL-es ruhát, ami kb. a 27es méretet hordó barátnőmre volt jó...borzalmas...pedig nem vagyok olyan oltári duci, csak olyan közepes...felsőt sem találok, melltartót sem, mert 85D-s méretű ritka helyen van csak...néha TURKÁLÓban szokott szerencsém lenni, hogy találjak vmit, ami tetszik. Ha túl nagy, van, h megveszem, és bevarrom...elvégre, könnyebb, mint a kicsit kinyújtani...
20Ł
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!