Milyen szabású ruha áll jól nekem?
Figyelt kérdés
A mellem elég kicsi, a-s kosár, 80 a mellbőségem. A derekam 60, a csípőm 80. A vállam viszonylag széles, de ettől még látszik, hogy van csípőm, egyáltalán nem aránytalan. A lábam alapból formás, csak ha nem figyelek oda, könnyen nagyon rövidnek tűnhet. 165 centi, és 43 kiló vagyok. Tudom, hogy ez kevés, de hízni nem tudok. Milyen ruhák, és szoknyák állnak jól szerintetek?2021. szept. 25. 11:16
1/2 anonim válasza:
Ezt csak képről lehet megmondani. Ott jobban látni az arányaidat mintsem számokkal dolgozni.
Nem kell a fejed benne legyen a képbe, csupán valami feszülősebb ruhába a testalkatod.
2/2 anonim válasza:
A derekadat hangsúlyozó, alakot kiemelő darabokat javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!