Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megy még holnap valaki szoknyá...

Megy még holnap valaki szoknyába az évnyitóra?

Figyelt kérdés

Elterveztem,hogy a térdig érő fekete szoknyába és a matrózblúzba mennék.

Ugye nylonharisnyát és magassarkút vennék fel,de félek fázni fogok.

Ti mibe mentek??

15/L

2010. aug. 31. 21:17
 1/8 Esme.avantgarde ***** válasza:
47%

Ugyanaz,de nem matrózblúz, hanem selyem-egyenblúz. Szétfagyok,de nem mutatom, mert szépnek akarok tűnni >.< és nekünk 10fok felett kötelező a szoknya.

17L

2010. aug. 31. 21:20
 2/8 anonim ***** válasza:
55%
Hát, ha az évnyitó a szoknya és a matrózblúz nevű helyen lesz, akkor nyilván.
2010. aug. 31. 21:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem egyenblúzban, topánkában és egy feketenadrágban amit majd átveszek suliban szoknyára mert kötelező a szoknya :/

13/L

2010. aug. 31. 21:28
 4/8 A kérdező kommentje:

Nálunk úgy van,hogy kötelező a matrózblúz és fekete alsó.Hogy szoknya vagy nadrág mindegy.

Csak a fekete,élére vasalt nadrágomat kihíztam a nyáron,a másik meg nem kényelmes...A szoknyát viszont imádom*-*

De annyit nem ér,hogy utána beteg legyek.

Szóval nem tom,hogy kényelmetlen nadrág vagy kényelmes szoknya legyen?

2010. aug. 31. 21:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálunk ma volt az évnyitó, abba mentem, amibe te szeretnél, először nagyon fáztam, de aztán már megszoktam, és nem fáztam. :) :D
2010. aug. 31. 21:36
 6/8 anonim ***** válasza:
menj el meleg ruhában, és vedd át ott az ünneplőt. Én is ezt fogom tenni, meg amúgy sem szeretem a buszon összekenni a matrózblúzom..
2010. aug. 31. 21:51
 7/8 anonim ***** válasza:
én is szoknyába megyek. de nem kötelező, csak a fekete nadrágomat kinőttem. Szval matrózblúz, fekete szoknya, harisnya, magassarkú. ennyi :)
2010. aug. 31. 22:00
 8/8 A kérdező kommentje:

Na végülis a kényelmetlenebb,de picit vastagabb nadrágba mentem.Még így is fáztam:(

10°C volt reggel,most 14:(:(

2010. szept. 1. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!