Nike cipőt fel lehet venni Adidas ruhákhoz vagy nagyon gáz?
Figyelt kérdés
2021. szept. 24. 21:43
1/4 anonim válasza:
Nekem egyszer azt mondták hogy az, de engem nem érdekelnek az ilyesmik mert semmi értelme.
Ha van pl egy Calvin Klein pólóm akkor ahhoz is csak CK cipőt vehetek fel és CK zoknit? Ha van egy Nike cipőm akkor is? Ha nem akkor milyen márkákat lehet felvenni hozzá? Hasonló árfekvésű sportruházatot? És mi számít márkának? A nagy márka? Mert végülis a Tescoak is van saját márkája sőt még a kínai ruhánakn is.
2/4 A kérdező kommentje:
Csak azért gondoltam erre mert nagy rivális márkák.
2021. szept. 25. 12:29
3/4 anonim válasza:
Jééézus... 😑 Ki foglalkozik ezzel? Ha megy egymáshoz a két cucc, akkor jó. Aki még nekiáll fürkészni, hogy a ruhadarabjaid egyesével milyen márkájúak, és abba köt bele, hogy a márka miatt nem kéne együtt hordani őket, annak egészségére. Bár szerintem 16 év fölött már nincs ilyen mély agyi szint.
4/4 anonim válasza:
Nem gáz egyáltalán.Persze az furcsa lehet, ha minden ruhadarabon óriási a márkajelzés és mind különböző.De ha csak egyen van nagyobb, vagy mindegyiken kicsi, akkor kit érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!