Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tudnátok vélményt írni a...

Tudnátok vélményt írni a Demonia bakancsokról?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon régóta szeretnék egy Demonia bakancsot. Az lenne a kérdésem, hogy tudtok valami véleményt mondani például arról, hogy mennyire tartós, mindennapos használatra megfelel, elég meleg-e őszre? Én egy Demonia Slacker 160-at szeretnék, arról tud valaki bővebb véleményt mondani?

#bakancs #Demoniaslacker160
2021. szept. 21. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ajánlom.

Képen jól néznek ki, de a valóságban sokkal gagyibb anyagból készülnek, mint amilyennek tűnnek.

Két Demoniám van, az egyiknek már háromszor leszakadt a talpa.

Mutatós, beltérben lehet benne tipegni pár órát alkalmakkor, de mindennapos viseletre ez a márka alkalmatlan.

Minőségben a leggagyibb kínai förmedvényekkel van egy szinten.

2 éve a Zarában és a Bershkában vettem platform bakancsokat, és egyébként a mai napig jobban állják a sarat, mint bármi más, még hóban, latyakban, jégen is.

2021. szept. 21. 20:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Anno jók voltak de egyre több negatív véleményt hallok róluk.

Egybefüggő platformos cipőket úgy általában nem ajánlom, a talp semennyire sem rugalmas így amikor jársz, mivel a lábad hajlana, gyakorlatilag minden lépésnél felfelé téped a sarkát. Ami hátul magasabb még esetleg jobb lehet egy picit, vagy ahol külön platform elől a talprész és a küllön a sarok, az enged egy kis hajlást a cipőnek de ne tudd meg hány ilyen "creeper" cipőt láttam leszakadt talppal.

2021. szept. 22. 08:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én azt hittem nagyon fasz4 lehet, évekig akartam venni míg végül rászántam magam.

Olyan mint egy cosplay bakancs. Nagyon gagyi. Az orra lekopott első használatkor, pedig nem sokat mentem benne, nem ütöttem neki semminek.

Nem is valami kényelmes.

Kidobott pénz.

2021. szept. 22. 08:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Hol lehet venni jó minőségű platform bakancsot ami hasonló és magyar oldal?
2021. szept. 22. 22:28
 5/5 anonim ***** válasza:
officeshoes, footshop
2021. szept. 25. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!