Hol lehet venni alakformàló/kiemelő nadrágot boltban?
Ez nagyon tetszik de nincs boltjuk, illetve nem tudom milyen minőségű lehet.
Lehetőleg Adidas, nike márkát szeretnék.
Tudnátok ajánlani?
Jesszus fhasza!
És ezt hol vennéd fel?
Remélem csak otthon.
Edzeni járok és oda szeretném felvenni
Tisztában vagyok vele hogy jó alak kell ehhez :)
#4-es ne vergődj már, olyan vagy mint egy óvodás. Senki sem kérdezte hogy neked tetszik e. A kérdező leírta hogy neki tetszik, és ez éppen elég ahhoz, hogy vegyen magának, és örömmel viselje. Ebben amúgy igazat adok neki, mert ha jó alakja van, akkor csinos lesz egy ilyen leggingsben.
A kérdező egyébként arra kíváncsi hol lehet ilyet venni, inkább ebben segíts neki. Nem a te ízlésed szerint szeretne öltözködni, hanem a sajátja szerint.
Félreértés ne essék, nekem nem a színével vagy a mintájával van gondom.
Ez egy tény, hogy baromi ízléstelen egy viselet, amit értelmes "nő" nem visel, rövid felsővel, főleg a popsiba bevágós darabok, kb. rosszabb kombó, de minimum annyira ízléstelen, mint a szandál-zokni, amit szintén bárki viselhet, nincs törvénybe foglalva, egyesek teljesen jó kombónak tartják, de egy értelmes ember nem viseli.... Aztán csodálkoznak, ha az ilyen "nő", inkább lány ribinek van nézve, meg olyannak, aki csak egy valamire használható.... Lehet persze mindent amit nem tilt a törvény, csak ne csodálkozzon senki, ha megbélyegzik az ilyet...
Nyugodj már le 🤣
Vőlegényem van, diplomám, jó állásom :)
Nem igazán érdekel mit gondolnak rólam, főleg nem egy idegen.
Edzeni pedig nem susogós melegítőbe járnak 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!