60kg lányra milyen méretű nadrág lenne a megfelelő ? Xs vagy S méret ?
Figyelt kérdés
2021. szept. 14. 14:09
1/19 anonim válasza:
Ami fel megy rá. 😒🙄 Komolyan, ez most milyen kérdés? Inkább M, mint S-es méret.
3/19 anonim válasza:
Honnan tudjuk? Én majdnem 70 kiló vagyok, mégis 36/S a méretem, mert egy deka zsír sincs rajtam szinte. Senkit sem érdekel a súlyod, majd szépen megnézed a mérettáblázat alapján, hogy mi való rád.
4/19 anonim válasza:
Nem az számít, hogy hány kiló vagy, hanem a mell és a csípő körbemérve a legszélesebb pontokon (ezért nem körméretet írtam, mert az a mell alatti cm értéket jelölné, nem a mell méretét).
Minden márkánál, minden ruhadarabnál eltérő, hogy melyik méret lesz jó rád, ezért mindenképpen nézd meg a mérettáblázatot, vagy ha személyesen vásárolsz, próbáld fel.
Van olyan márka, aminek bizonyos ruhadarabjaiból XS, másból M-es méret jó rám, mert sok múlik a szabáson és az anyag rugalmasságán is.
5/19 anonim válasza:
Ja, egy nadrágnál marha fontos a mellméret :D
6/19 anonim válasza:
#5: A “csípő” szót luxus észrevenni?
7/19 anonim válasza:
Bocsi, de egyetértek az 5-sel. Ha nadrágról van szó, akkor minek írod ide a mellméretet? Teljesen felesleges a kérdés szempontjából. Ha felsőt veszek se a csípőmet mérem le, hanem a mellbőségemet.
8/19 A kérdező kommentje:
#2 mióta kövér? neked 60 kg 😑🥱 te hány kg vagy 35 ?
2021. szept. 14. 22:21
10/19 anonim válasza:
Simán lehet kövér a 60 kg. Úgy kell neked, mi a faznak nem írtál hozzá pl magasságot, testösszetételt? Így lehetsz simán malac is akár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!