Mibe mész holnap suliba?
Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 12:10
11/25 anonim válasza:
Világoskék farmer, hosszított rövidujjú ing, szürke telitanpú kagylóorrú vagabond magassarkú, csokibarna szövetkabát, és van az a nagy mangos zsákszerű táska; na olyanom van kékbe,
13/25 anonim válasza:
nekünk is egyening. -__-* de feketefarmerrel meg converssel. :'D
14/25 anonim válasza:
Fekete farmer,Szürke pulcsi,deszkás cipő
15/25 anonim válasza:
Én semmiben, mert nekem mg nincs:D
16/25 anonim válasza:
Fekete farmer szerű nadrág,fehér selyemblúz,fekete magassarkú,kötelező sulis sál,vmilyen fülbevaló,fekete kardigán,meg bőrdzseki ha nagyon hideg lesz,ha nem akkor csak kardigán,meg esernyő:/
16/L
17/25 anonim válasza:
Matrózblúz ( :'( ), farmer, ballonkabát és viszek váltó felsőt.
18/25 anonim válasza:
hahahahahaaaaa nem megyek iskolába:) bocs, ezt muszáj volt megosztanom:D
19/25 anonim válasza:
fekete magassarku, leggings, egyenruhás szoknya-.-, rövidujju bluz mert a sulis nemtetszik:D, és mellény ez is kötelező-.- és egy dzseki:)
aaaaztán meg a váltocuccom: farmer, deszkáscipő,polo kapucnis csikos pulcsi: )
16l
20/25 anonim válasza:
Évnyitóra: hosszú fekete szoknya, lazacpiros (vagy milyen szín az?) blúz és valami cipő, még nem tudom milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!