Alacsony nőn rosszul áll egy hosszú kabát?
Figyelt kérdés
154 magas vagyok, és nagyon tetszenek a kb térdig érő hosszú börkabátok, de nem tudom rajtam mennyire nézne ki hülyén… leet összenyomna2021. szept. 11. 08:43
1/5 anonim válasza:
Odamész, felpróbálod, ha nem tetszik, nem veszed meg.
Rajtad amúgy hosszú kabát lesz az is, ami egy magasabb nőnek térdig sem érne.
2/5 anonim válasza:
Próbáld fel! Arra ügyelj, hogy NEKED megfeleljen. Hiába tetszik bármi másnak, ha nem érzed benne magad jól.
3/5 anonim válasza:
Ha fekete kabát+ fekete nadrág+ fekete csizma, akkor nem nyom össze optikailag, mert egy függőleges vonalat képez.
Amúgy viszont nyugodtan vedd fel, ha neked tetszik.
4/5 anonim válasza:
Én 164 cm vagyok, mindig is kb. térdig érő fekete kabátokat hordtam, szerintem csinosan áll, de mások is dicsértek már meg benne, pedig még csak vékony sem vagyok.
5/5 anonim válasza:
Ha térdig ér, azzal semmi baj sincs. Ha lábszárközépig, na az már lehet előnytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!