A women's secret üzleteiben miért csak ilyen kis méretek vannak kint?
Nekem relatíve nagy melleim vannak (85C). Bementem múltkor az üzletbe, mert szerettem volna megnézni a melltartókat élőben, esetleg próbálni stb.
Az én méretemben nehány darab volt csak, az is csak 1-1 fajtából. Tehát kb összesen max 3-4 db abból ami engem érdekelt.
Pedig nincsenek extrém nagy melleim, szerintem ez azért egy elég átlagos méret, sok nőnek van nagy(obb)/ekkora melle.
Most akkor akadjak ki az üzletben hogy ez milyen diszkrimináció?:D
Más üzletben is tapasztaltam ezt...
Miért van ez?
Persze, sok üzletben van. Sok más üzletben. Nem arról van szó, hogy ne találnék melltartót:D
Csak már régóta szemezek a women's secret darabjaival mert szépek és elég jó minőségűnek tűnnek (sose volt csak nézegettem őket), csak eléggé furcsának tartom hogy a legtöbb méret az üzletben a és b kosár és nem túl széles a méretskálájuk.
Nem kiakadás volt, furcsának tartom.
Mert egy fehérneműt árusítő üzletnek, aminek ez a fő profilja, szerintem más méretü nőkre is gondolnia kéne.
Főleg hogy itt nem extrém, hanem teljesen átlagos méretekről beszélünk. Mert ezzel foglalkozik az adott üzlet.
valoszinuleg a legatlagosabb meretskalat probaljak lefedni a kinalattal. gondolom, igy is van megfelelo forgalmuk es eleg beveteluk, nincs szukseguk a meretskala kitolasara.
ezen kivul ami kis melleken mukodokepes koncepcio kialakitas, tartas stb. szempontjabol, az egy C-nel nagyobb mellen mar nem biztos, hogy jo. ertem ezt ugy, hogy pl. adott fazont legyartananak A, B kosarra, lehet higy a C kosarhoz es nagyobbhoz az a bizonyos fazon mar nem ad eleg tartast, at kene tervezniaz egeszet, ezert inkabb szimplan le se gyartjak akkora meretben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!