Milyen stílus illik egy 22 éves egyetemistához?
Figyelt kérdés
167 cm, 53 kg vagyok.Szeretem a kényelmes, szép, egyszínű ruhákat.Nem mondnám, hogy nőcis vagyok, inkább olyan vissza fogottan csinos.Eddig balerina cipős voltam, de már kicsit unom,szeretnék nőiesebb lenni.Nem hordok feltűnő színű dolgokat, sok ékszert vagy sok festéket.Fontos számomra a kényelem, de csinos is akarok lenni.Komoly lány vagyok, de amolyan tanárnénis se szeretnék lenni a suliban a társaim között.Olyan komoly egyetemistás kényelmes csinos stílus keresek.Tudnátok linkelni képeket, hogy szerintetek hogy néz ki egy ilyen lány?2010. aug. 30. 20:17
1/5 anonim válasza:
Az egyetemen mindenkinek más és más a stílusa, ne akarj magadra húzni más emberek sablonját. Legyél Önmagad!
3/5 anonim válasza:
Szerintem amolyan jó helyesírásos, meg jobban fogalmazni tudós stílus illik egy 22 éves egyetemistához....meg talán egy kicsikével több egyéniség, mint hogy egy kérdezős oldalon kérjen tanácsot, h mit vegyen föl......Ha most azt írom, h vegyél egy világoszöld pólót,és egy piros nadrágot, akkor azt fogod tenni?
4/5 anonim válasza:
Jajj ne legyetek már ilyenek.Ha felvették az egyetemre valószinüleg tud írni is,csak nem figyelt oda.
Ez az oldal meg azért van ,hogy kikérjük más véleményét:)
Képet nem tudnék így hirtelen linkelni,de azt észrevettem,sok egyetemista csaj kicsit mamásan öltözködik.
Szerintem ha visszafogottan nőies akarsz lenni akkor:
Nem tul erős smink.Pl púder/alapozó,szempillaspirál és szájfény(nameg egy kis arcpír mindíg dob a sminken;)
Öltözködés terén pedig egy farmer szerintem simán belefér valami csini bluzzal.
Én néha "csajosabb hangulatomban"veszek magassarkút is,nem tul kivágott felsőket.Azért néha ez sem árt;)
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!