Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet nike air force 1...

Hol lehet nike air force 1 fehér közepes szárú (tépőzárral fent) cipőt beszerezni magyarországon személyes átvétellel?

Figyelt kérdés
Egész pestet bejártam kb sehol sincs

2021. aug. 31. 08:11
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Fizikai boltokban AF1-ből low és mid kb mindig szokott lenni, ha szezonja van (high, amit sokan keresnek még az a ritkaság)

Milyen boltokban nézelődtél? Szerintem a nike boltjában (westend, árkád) már tuti van 1-2 darab, de szerintem ahogy jön a szeptember úgy lesz még több. Esetleg Footlocker, bár még lehet ott is most fog cserélődni a készlet. Érdemes ezeknek az oldalát is megnézni. (Footlockernek van kb saját, nike meg sportmonkey néven fut. Ami van az oldalon, az valamelyik boltjukban is van, telefonon elmondják ha kérdezed)

Esetleg még footshop is lehet, de ők lehet még később indulnak be. (Holnap ott is segít) Még ahogy én nézem a nike.com-on is, még most jópár adag low jött ki, de azokután jönnek a midek is :)

2021. aug. 31. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!