Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Honnan szoktál rendelni farmert?

Honnan szoktál rendelni farmert?

Figyelt kérdés
2021. aug. 30. 20:10
 1/7 anonim ***** válasza:
A Sinsay-ből. Eddig csak ott találtam olyat több színben, ami jól áll, és derékban, és csípő én is jó. Az ára nagyon jó, ssok jó színben van, könnyen elérhető.
2021. aug. 30. 21:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Férfi vagy női?

Én elsőnek azt javasolnám hogy egy hasonlót vagy ugyanazt próbáld meg a boltban, aztán ha bejön lehet rendelni még.

Pl én nőként zara, stradivarius, reserved farmerjeit szeretem. Viszont covid alatt zara méretezése megváltozott, így hiába tudom, hogy S/36 a méretem, most onnan tök más méret kell. Illetve nem mindegy a fazon. Lehet skinnyben jó x méret, de mon fit-ben más kell.

Szerintem ilyenkor egyszerűbb egy-egy stílust próbálni, még ha színben nem is megfelelő és utána rendelni ha már ismerős egy kicsit.

2021. aug. 30. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az Orsay és a Mango farmerei váltak be legjobban.
2021. aug. 30. 21:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Utoljára innét rendeltem egy farmerdzsekit, számomra ismeretlen márka, de jó minőség.

[link]

2021. aug. 30. 22:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Sinsay. Múltkor találtam 2000 ftért, hülye lennék máshol venni 5x ennyiért :D
2021. aug. 30. 22:25
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Szottyos amerikai oldalakról nem rendelek. Átverés az egész. Azt se tudod kinek utalod el a pénzt vagy hova max egy céghez de annak se tudod kinek megy vagy hova. Felejtsék már el a rendelés és utalás módszereket mert ez csak az ember átveréséhez vezet. Inkább elmegyek magába a boltba és személyesen megveszem a ruhát. Nem hiszem hogy annyi ember tud rendelgetni mintha mindenki gazdag lenne hisz nem is.
2021. aug. 30. 22:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

#6 Léteznek olyanok, hogy vélemények... Mielőtt esztelenül rendelsz valahonnan, érdemes elolvasni, hogy másnak bevált-e 🤦‍♀️

Amúgy meg az eddig említettek közül mindnek van fizikai üzlete is, de fszom sem fog próbálgatni meg bohóckodni ott fél napot, ha tudom a méretem és ismerem a stílusom.

2021. aug. 30. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!