Ilyesmi kabátot szeretnék, de az én 156cm jóval a térdem alá szoktak érni és borzasztóak. Néha látok ilyen kabátot alacsony lányokon is, amik nem érnek földig és érdekelne hol találják.
Ha csak sima szovetkabat érdekel, akkor én pl pár éve az orsayban vettem.
Amúgy meg ha van kedved fizikai boltban nézelődni, akkor a gyerekrészleget is nézd meg. A zaraban talán szoktak ezekhez hasonlóak lenni.
Vagy felvarratod.
2021. aug. 28. 18:46
2/4 anonim válasza:
Szia, én pár éve a zarában találtam pont passzolót, azóta sehol, pedig tavaly télen vagy 10 boltot végigjártam. Amelyik hosszban esetleg jó, annak a karja szörnyen bő. 157 cm/48 kg vagyok, elég nevetséges, hogy a mi méretükben nem gyártanak ilyet, lenne rá igény.
2021. aug. 28. 19:01
3/4 A kérdező kommentje:
Már 2 éve keresek ilyen kabátot :( de sehol sem találok. Hiába néztem online Egerbe Debrecenbe Miskolcon Pesten 😂😄. Mindent megtettem érte de semmi mind a bokámig ért és az ujjai is nagyok 😄. Gyerekosztályon még nem láttam sajnos ilyen kabátot. Ott a legtöbb dolog annyira csicsás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.